hejdå

känns lite sorgligt att lämna denna bloggen men vi har bestämt oss för att skaffa egna ist. på nattstad båda två faktiskt, ska försöka mig på det nu. hoppas ni fortsätter att följa mig, och självklart asta också!

häääär har ni min nya blogg:  http://www.nattstad.se/lindavainio 





Hellu

Hejhej! Jag och Linda har bestämt oss för att lägga ner denna bloggen. Så jag tänkte länka till min nya blogg. Linda gör det också sen!


www.nattstad.se/asta

Hola

Hejhej!
Andledningen till varför jag och Linda inte bloggar är främst för att blogg esse's iphoneapp inte fungerar. Vi använder oss väldigt sällan utav datorer så därför får bloggen lida lite. Hoppas ni förstår. Och både jag och Linda hoppas på att den jäkla appen börjar fungera snart. Tänkte iaf slänga in lite blogg-tips. Bloggar som jag läser.


1. Victoria Källström www.nattstad.se/andaras

2. YouBetterWork www.youbetterwork.blogg.se - Favoriten!

3. FashQueen www.fashqueen.blogg.se

Kram Asta

jag skrattade högt när jag såg den

 

hahahah alla har vi nån gång gjort det...

image description

 


Kid Cudi


rubrik

okej nu ska jag gå och lägga mig! jag har legat hela dagen, men sova dådå. jag är jätte trött och det finns ingen mening med att vara uppe när man är sjuk. så gonatt alla! sov goooott :)


söndag

tjenare! mår faktiskt lite bättre idag, men det är ändå inte helt bra. jag har legat i soffan hela dagen sen pappa körde hem mig förut, kollat på tv bara. jag har fått hosta nu också! haha det suger. men vi får hoppas att jag mår ännu bättre imon, ska sova hos Jocke då.
vad har ni gjort idag då? har ni haft ett jätte kul sommarlov än så länge eller? a det har inte jag iaf..
nu ska jag fortsätta ligga i soffan som jag gjort dom senaste 3 dagarna. ha de'

image description

 


trist som fan

ligger fortfarande på samma ställe som jag gjort hela dagen.. det suger att vara sjuk.
jag saknar min pojkvän också! vill ha han brevid mig just nu, mest av allt faktiskt. men förhoppningsvis så frisknar jag till snart så vi kan träffas. jag vill inte smitta han nämligen!
jag ska gå och lägga mig snart tror jag, är jätte trött faktiskt! lär ju ligga inne imon också, så jaa. hoppas ni har det bra!


mina betyg

tänkte fall det var nån som ville se mina betyg! kanske inte dom bästa men..
jag har faktiskt höjt mig i 2 ämnen sen hösten och sänkt mig i 1. så det är lite förbättring iaf :)

 

kanske är en suddig bild, men det är iaf 7 C, 6 D och 3 E

image description

 


synd om mig

goddag! det suger att vara sjuk när man är ledig.. jag vill ju vara ute nu! och göra saker. wää.
inge bättre har det blivit heller.. känner mig döende typ.
har legat inne och kollat på Top model Australien maraton hela dagen. tror jag har sett typ 7 avsnitt nu. lite små kul sådär. det finns inte så mycket annat att kolla på så.
hoppas ni haft en bra dag iaf!

image description

 


sjukling

hejsan! vad har ni gjort idag? jag har sovit hela dagen, direkt efter jag blogga imorse så somna jag och sen sov jag tills pappa kom och hämta mig vid fem. nu är jag hemma här och vi har precis käkat kräftor och räkor. jag ligger i soffan och kollar på tv och såå. han har ju vart i Tyskland i 2 veckor nu så det var ju typ 2 och en halv vecka sen vi sågs sist.
eh jag lär nog ligga inne här resten av helgen, så som jag mår nu iaf. har fått jätte ont i halsen och sen känner jag mig skit kass asså. huvudvärk och skit med.
aja nu ska jag sluta klaga, och fortsätta äta godis. ha en bra kväll!

image description

 


första dagen på sommarlov

godmorgon! idag är första dagen på 9 veckors sommarlov! så jäkla gött :D synd bara att jag blivit sjuk så jag måste ligga inne osv. jaja.. det är sommarlov iaf!!

igår efter skolavslutningen, den höll på till 12 typ, så gick jag till Becka och börja fixa henne för hennes bal. alla nior har ju alltid bal tillsammans efter dom har gått ut. iaf, jag lockade hennes hår och så, käkade tårta hemma hos dom och hjälpte henne med sminket. så himla fin blev hon!

sen när dom åkte iväg så gick jag hem, redan då började jag känna mig dålig. jag nös typ hela dagen igår och sen började snuvan komma. men eftersom vi hade träning sen på kvällen i slottskogen så var jag tvungen att gå på den, och det var nog inte så bra att stå där ute i kylan i en timme, för när jag kom hem sen så blev det bara värre. jag känner mig jätte hängig och alldeles sliten. det är jobbigt att andas eftersom jag är helt igen täppt, och jag nyser och håller på hela tiden. det känns som jag har feber också!
aja nu ska inte jag klaga mer, jag ska lägga mig och sova igen faktiskt. vi hörs sen! puss

 

finaste becka innan hennes bal :)

image description

 


skolavslutning-nästa!

 

image description

 


uppdatering

tisdag kväll: det var jätte mysigt, vi satt där och käka i typ 2 timmar med hela klassen och typ 3 lärare. men det var jätte trevligt faktiskt! tycker om min klass så himla mycket så :)
efter restaurangen åkte jag och Jocke hem till mig, och så sov han här.

onsdag/idag: vi har sovit hela dagen, nä men vi har legat och myst och slappat! han kan ju inte göra så mycket eftersom han har gipsat ben, och jag förstår om han inte vill hoppa runt på kryckor överallt. jaja vi har haft en jätte mysig dag!

nu ligger jag i sängen och ska sova, det är ju skolavslutning imon!!! yeey :D och den börjar inte förän 10.30 så det är chill. men vi hörs imon! gonatt alla :)

image description

 


kvällen

 

image description

 


Rösta på oss!

Vi i Knights (stunten) är med och tävlar om att få med i en tävling i Stockholm i Augusti. Men för att få vara med måste vi få många röster så please please klicka er in här: http://www.gymnastik.se/Ungdom/Flipatrickse/vote/Bidrag1/ och rösta. Bara att klicka i "Let's see them on stage" och sedan på rösta knappen. Det tar typ en halv minut och det betyder jättemycket för oss ♥
image descriptionimage description

middag med klassen

har ni haft en bra dag? vi var i skolan i en timme förut, sen stack vi hem vid 11 typ. och ja, jag och jocke har legat hemma och chillat!
vi har bokat bord kl. 18 på bamboo så vi ska åka snart. jag kan blogga när vi kommer hem!

var tvungen att byta kläder eftersom vi ska på restaurang haha

 

image description


dagens

godmorgon! jag hade ju sovmorgon idag, så jag ska gå till skolan om 10 minuter typ. har ni sovit gott? jag känner mig utvilad för en gång skull!
idag är det städdag som gäller, så vi slutar typ vid 1 eller nåt. och ikväll ska våran klass ha klassens dag, och då ska vi gå och käka på restaurang inne i stan. Bamboo hette den, har aldrig hört talas om den innan, men dom har tydligen thai-mat och så. så ja, det ska bli trevligt!
vi hörs sen, ha en bra dag! /LINDA


trööött

orkade inte kolla klart så jag går och lägger mig nu! det lär ju ändå stå över hela facebook imon hur det gick så ;)
och juste, vi har sovmorgon imon! börjar 9.45 så det är chill! sen är det ju bara städdag.
men gonatt nu då, vi hörs imon! sov gott!


min och jockes mobiler

 

image description

 


måååndag

tjo! har ni haft en bra dag? min har vart as chill! vi har kollat på film på alla lektioner typ :) sen sluta vi lite tidigare! efter skolan åkte jag och becca till kållered och sola och sen stack jag hem. har vart hemma och chillat nu, hjälpt mamma och städa och så! nu ska jag faktiskt kolla på Sverige-Ukraina! finns väll ingen som har missat att dom spelar ikväll haha...
ha de'

image description

 


sista veckan

godmorgon! idag är det måndag, bara 3 dagar kvar till sommarlov nu då! häärligt :D idag är det ju skoldag som vanligt, sen på tisdag/imon är det städdag och sen är vi lediga på onsdag, sen är det skolavslutning på torsdag! fyfan va gött :)
aja, vad gör ni då? jag sitter i soffan och kollar på mtv, ska gå och borsta tänderna snart men jag börjar ju inte förän 8.30 så. ha en bra dag!

image description

 


Gonatt!

nu ska jag sova, har inte gjort ett piss idag utom o träna och ändå är jag jätte trött.. jag har ju fan legat inne hela helgen? a min kropp är konstig. sov gott dådå, så hörs vi imon! puss


ska man ju lätt testa!

 

image description

 


chill i dill

tjenare! träningen förut gick braaa! riktigt kul faktiskt :) sen när jag kom hem så duscha jag och så, käka lite och sen har jag bara legat i soffan. mamma och Tobbe kom hem från fjällbacka alldeles nyss också, dom har ju vart där hela helgen. också hade dom köpt ett par mjukisbyxor till mig där, jag behövde ett par så. jätte fina faktiskt! nu ska jag svara på sms, ha de'

image description

 


myshelg med älskling

godmorgon! jag sitter på Mölndal station och väntar på bussen jag ska ta till träningen, den kommer om 20 minuter typ...
förlåt att jag bloggat så dåligt också! vi somna båda två i soffan i fredags typ vid halv 12 eller nåt haha, sen igår så låg vi bara inne hela dagen, låg i soffan och mös. riktigt lata var vi! men sånna dagar är sköna :) sen fick vi ju gå upp tidigt idag eftersom jag skulle till träningen, han blev asså precis hämtad av sin pappa. så jaa, det var min helg. det har gått jätte fort! jag skulle vilja ligga kvar där hela veckan typ.
aja hoppas ni har haft en skön helg också! vi hörs sen efter min träning. puss

image description

 


Världens äckligaste dricka!

Hej alla goingar. Jag är just nu i Karlskrona eftersom min morbror gifter sig imorgon. Så tagga det. Men a det känns lite halvdeppigt nu för min dator kraschade typ så får se om den startar senare ikväll för a jag och Sarah ville kolla på VD. I guess we'll see. Haha iaf imorse så åkte vi hemifrån och jag har hunnit ta typ 3 bilder under dagen heh. / ASTA

Påväg hit..

Deppiga "restaurangen", alltså den var så deppig. Måste berätta mer om vad som hände där sen för alltså a haha!

Världens äckligaste dricka, köpr aldrig den!

(Detta skulle upp igår)

 


fredag!!!

tjenare! fredag idag, jag har gått i skolan från 10.15 till 14.30 typ, och sen stack jag till träningen vid fyra typ. den höll på till halv åtta och när jag kom hem så kom Jocke hit, nu har vi precis käkat pizza och så, och nu ligger vi i soffan och myser. rätt okej fredag ändå! hur har ni haft det?
jag har dock vart jätte trött hela dagen, vi var inte hemma förän 1 inatt så jag gick ju och la mig vid halv 2 typ. rätt segt. inte så konstigt att jag är trött då! men aja, vi ska nog gå och lägga oss tidigt idag ändå :)

image description

 


Johannas student

hejsan! har ni haft en bra dag? vi åkte därifrån vid tio typ, så vi är påväg nu. är la hemma vid halv 1 typ.. lite halv segt sådär. jag ska ju skolan imon också! åh.
aja, det var jätte trevligt iaf! det blev typ 25 grader där när vi stog ute så det var as varmt och sen satt vi hemma hos dom och käka och så. jag har så ont i mina fötter också, har gått i 10 cm klackar hela tiden så dom är helt förstörda typ haha! jaja, dom överlever. nu ska jag försöka sova lite i bilen, jag är jätte trött faktiskt! ha de' /LINDA


inte klännings-typen

tjenare! idag har vi bara degat hela dagen, gick ner till affären en stund och handla och sen har jag legat i soffan och kollat på tv! har precis duschat och sminkat mig och så, tatt på mig min klänning haha! vi ska åka dit om typ en timme, först ska vi ju till skolan och kolla när dom springer ut och sen hem till dom, där tobbe bodde innan då. han bodde ju här i Malmö innan han flytta till oss, så det är därför hans barn bor kvar här då hos sin mamma. så jaa.
nu ska jag slappa lite till innan vi åker, och sen lär vi vara där hela kvällen. vi åker direkt hem till Göteborg efter det sen, så jag bloggar då! ha en fortsatt bra dag :)

image description

 


mästare på efterrätt

fyfan va gott !

image description

 


Even heaven is hell without you ♥

 

image description

 


mys

hejhej! vad har ni gjort idag? vi gick upp rätt sent och sen tog vi en promenad i Malmö, typ till nåt torg och så satt vi där på en uteservering. mysigt! sen gick vi lite till, och lite till. jag är jätte trött i benen efter att ha gått så mycket haha. vi bor ju hos tobbes syster i hennes lägenhet, och hans föräldrar är också här. så ja det är rätt fullt!
nu ska jag snart käka middag och sen efterrätt. hoppas ni haft en bra dag! puss

image description

 


framme i malmö

nu ska jag gå och lägga mig, jag är hur trött som helst! vi kom fram för typ en timme sen kanske, har bara fixat lite och så.
imon vet jag inte vad vi ska göra, kanske gå runt i Malmö eller nåt. gonatt nu! sov gott alla :)


on our way

sitter i bilen nu, är nog framme rätt snart tror jag. har precis käkat McDonalds också. testade en sån här mcwrap faktiskt! och den var riktigt god! så det rekommenderar jag :)
sitter med Cheer1fm i hörlurarna och smsar med min pojkvän, mycket trevligt!

image description

 


Sherlock holmes

sitter och kollar film i no'n! sista gången vi har denna läraren så, vi fick ha med oss godis och allt. men sherlock holmes är inte precis min favorit så jag kollar inte så mycket haha..
chillar i ett hörne ist :) /LINDA


tisdag

godmorgon! sovit gott?
jag sitter i skolan nu, har engelska men vi har vikarie så vi gör inget och då passa jag på att blogga!
idag slutar jag typ halv tre och sen ska vi åka när mamma kommer hem från jobbet vid sju typ. så jag ska packa lite till när jag kommer hem.
ha en bra dag :)

image description

 


sängdags

gonatt alla! vi hörs imon :) sov gooott!

image description

 


viktigt inlägg

heeej! jag tappa en tand förut! min sista mjölktand haha, lite efter kanske men... aja jäkligt ont gjorde det iaf! jag fick dra ut den, för er som ville veta.
hur har eran dag varit då? min har gått jätte fort! efter skolan stack jag bara hem och sen åkte jag till träningen nästan direkt. den sluta nio så då kom Tobbe och hämta mig. sen har jag bara duschat och käkat och så. och packat också! vi åker ju till Malmö imon kväll för tobbes barn bor ju där och Johanna (hans dotter) ska ju ta studenten på torsdag, så ja. eftersom vi åker imon så skulle vi typ gå runt och kolla på onsdag och sen efter studenten på torsdag så åker vi hem! så det blir trevligt :)

image description

 


måndag 4/6

godmorgon! bara denna veckan kvar nu och sen 3 dagar nästa, sen är det sommarlov! fyfan va gött :D inte så mycket kvar att göra i skolan heller. vi är ju lediga typ två dagar innan också!
aja, vad gör ni då haha? jag börjar om en timme och här sitter jag helt färdig typ. ska bara borsta tänderna. men det är rätt skönt att sitta och chilla på morgonen!
idag slutar jag halv 4 som vanligt, och sen är det träning. hoppas ni får en trevlig dag alla!

image description

 


natti

har suttit och pluggat so i flera timmar nu känns det som.. så jäkla segt! men jag var tvungen så.
aja nu ska jag sova iaf! det behöver jag verkligen! gonatt alla finisar <3 love u


buhu

mina favorit jeans sprack förut också :( mina absoluta favoriter. det är de enda jeansen jag använder ju.. aja sånt suger.

image description

 


sunday

tjosan! sitter och chillar i soffan och har precis käkat jordgubbar med grädde. såå gott! :) har vart och tränat imorse och sen åkte jag med mamma till kållered för dom skulle köpa blommor eller nåt, hitta en klänning på Hotline som jag ska ha på Johannas (tobbes dotter) student på torsdag! treevligt! sen åkte jag och becca och sola. det var min söndag det. jag är jätte trött så jag ska gå och lägga mig tidigt också.

och juste, jag och becca träffa ju emil och ludvig igår kväll, så köpte vi godis och sen gick vi och satte oss hos mig. då kom jocke också, och sen när dom andra gick så stanna han, så sov han här med mig :)))) jag gick ju ändå upp tidigt imorse så.

hoppas ni haft en bra dag dudes!

image description

 


coola är vi

jag och becca chillar på ikea nu, har precis käkat pizza här haha. så jäkla värt! 10 kr för en pizzaslice och hur mycket dricka man vill!
nu ligger vi i en random säng och snackar :) lite mysigt sådär!
jag vet inte vad vi ska göra sen men.
juste, jag och mamma var på kungsmässan förut också. hitta mina kläder till skolavslutningen! så det var trevligt :) ni får se dom den dagen jag går ut haha. så drar vi lite på det..!
aja, hoppas ni haft en bra dag! puss/LINDA


+

Hejhej allihopa. Jag är just nu hemma ensam för att jag inte orkade gå till stan med mamma och Sarah då jag är väldigt förkyld och hängig osv. Behövde egentligen gå dit för att köpa skor till min morbrors bröllop som jag ska på nästa helg. Jaja, får göra det i veckan istället. Jag kan lägga upp en bild på klänningen som jag ska ha på mig dock.
Det är väl typ så mycket som händer just nu... Har i och för sig gjort 10 bryggor och typ 30 handståenden och pushat ner benen (som i andra bågen i flickisen) för att jag måste måste måste sätta flickis själv snart hehe.

"Your desire for success should be greater than your fear of failure" ← Så ska jag tänka imorgon på träningen hela tiden!

image description



godmorgon lördag!

hur är det? jag känner mig mycket bättre faktiskt. ska åka till kungsmässan med mamma snart och kolla på klänning haha. sen ska nog jag och becca åka och sola :) rätt chill lördag! vi hörs sen! ha en bra dag!

image description

 


Awesomeness

Får världens cheer-känsla utav denna videon alltså. Ryser typ. Haha. It's a cheerleader thing. Denna var dock från en tryout för season twenty and twelve still waiting for the Sr Elite season 2013 tryout vid. (if there will be one lol) Wohooo

image description


friday night

gonatt! nu ska jag gå och lägga mig :) har haft en jätte mysig kväll med mamma faktiskt, bara vi två. Tobbe var borta på nånting med jobbet så det var första gången vi var ensamma sen han flytta in. myysigt!
jag har bara vart inne och chillat hela dagen också, såå ja. hoppas ni haft en bra dag alla! sov gott!


a real man

 

image description

 

 


1 juni

godmorgon! ni är förmodligen i skolan nu och pluggar gärnet, medans jag ligger i sängen och kollar mtv. nä men, jag har faktiskt jätte ont i huvet och halsen. hoppas det går över snart, det är ju fredag idag! woho :D vad ska ni göra i helgen? jag har inte planerat nåt faktiskt, men jag ska nog bara vara hemma. tills den här huvudvärken har försvunnit iaf.
ha en bra fredag nu! pussar

image description

 


RSS 2.0