~

Goodbye March it was nice to get to know you. See you next year!


Jag vågar inte

Linda, jag vågar inte. Haha.


Cute pic

Holaaaaa, japp jag är vaken. Det där med att lägga sig tidigt vet jag inte riktigt. Jag har det så härligt här i soffan med älskade Mat i lurarna, och internet-världen på. Och då menar jag inte facebook och den där personliga internetvärlden utan twitter, tumblr, WeHeartIt mm. Gud så jäkla kul att bara skriva med massa britter och amerikaner ibland. De är så lol. Haha låter som om jag inte har något liv nu... Har typ inte det heller haha. Men iaf, nu vet ni att jag lever. Nu ska jag fortsätta att lyssna på mat och tänka... Puss. Gullig bild tycker jag ♥


gonatt favv's!


Under earth our

har suttit och spelat göteborg-monopol med mamma och tobbe hela kvällen hahaha. ett sånt spel håller ju på i evigheter, men med min vanliga otur så åkte jag nyss ut.... jag blev pank medans tobbe äger varenda gata typ. jaja, dom kan ju fortsätta hela natten fall dom vill.
hur har ni det då? släckte ni förut? det gjorde vi! så mysigt så :) om bara jocke hade vart här också...

image description

 


20.30-21.30

ni är la med på earth our ikväll? släcker alla lampor osv. mellan 20.30-21.30. det ska jag iaf haha! :)
tänk nu på miljön dudes! det är bara en timme, det är la mysigt med massa tända ljus också? jag tycker iaf att ni ska ställa upp !



Wiiie

Hallå där alla goa. Här sitter jag i soffan och lyssnar på de vuxnas konversation om pension och vilka som behöver jobba osv osv. Jätteintressant faktiskt... Sen om en stund ska vi lämna mofffa på stationen. Sen ikväll kollar jag kanske lite på TV och så ska jag lägga mig tidigt. Träning imorgon bitti. Wiiiie. Hejdå. You gotta' love the pic!

 


mina nya älsklingar

 

image description

 


chillar på livet

hejhopp. jag åkte från becka förut vid 12 typ, så stack jag, mamma och tobbe till kungsbacka haha. köpte nya converse till mig och nån luftmadrass. sen jag kom har jag bara suttit i soffan och chillat, kollat på massa cheervids :D
härligt väder är det också men jag har ingen aning vad jag ska hitta på. är så sjukt seg och jag har jätte ont i huvet :( jag ska ju upp och träna imon bitti också. jaja jag får se.

igår kolla vi på nån svensk film, eh "säg att du älskar mig" hette den. rätt hemsk faktiskt..
sen gick vi och la oss rätt tidigt också. 
hoppas ni haft en trevlig dag! ha de'


är så sugen på blont hår igen asså



Saturday

Hej allihopa. Yey lördag. Jag är typ på asbra humör också. Plus att min morfar är här! Lite senare ska vi typ ut och käka och lite så, satt det blir nog bra. Nu ska jag hänga lite med de andra. Krams.

 


Tired as f*ck

Omajgaaaad. Jag är så trött just nu. Kommer typ sova till 3 imorgon eller något. Fast nä det kommer jag ju inte göra för jag kan typ inte sova så länge. Men jag ska drömma om att jag sover till 3 eller något i den stilen. Haha ok that made zero sense... Bla bla bla. Godnatt

 


Jag och min kåmpis

 

image description

 


1 kilo godis, sådär lagom på fredag kvällen

 

image description

 


freeedag

hello. vad gör ni? jag hade det så chill idag på jobbet, sluta vid kvart i 2. det enda vi gjorde var typ att gå till affären och köpa kaffe. och juste, eftersom det var vår sista dag så fick vi välja nåt i butiken som vi ville ha för typ 300kr. jag valde ett par jätte fina örhängen och en sjal. så det var treeevligt! det känns lite sorgligt faktiskt haha! jaja.
fan va gött att det är fredag idag! as bra väder har det vart också. sånt är ju härligt :)
nu ska jag dra till becka snart, får nog låna hennes internet så jag bloggar mer sen. ha de'!

image description

 


The Sun is shining

Solen skiner och det är fredag. Alltså det kunde inte kännas bättre med fredag än idag. Jag menar det verkligen. Jag ska bara hem och sova för mina ögonlock orkar jag knappt hålla uppe. Det har vart en intensiv dag idag. För jag har typ bråkat med en kille i min klass så a... Och så hade vi matteprov. Det gick dock asbra, vilket känns awesome. Ett steg i rätt riktning iaf. Massor med kramar på er FAVVs.

 

 


Hate school

Yeeeeey äntligen fredag. Ska bli så jäkla skönt med helg alltså. Såååå efterlängtat. Har varit hemma från skolan i två dagar och haft studiedag en dag så jag har bara vart i skolan i tisdags och idag. Funderar lite på att byta skola. Trivs verkligen inte här. Vi får se hur det blir med det. Det är ju bara 9:an kvar... Whatevva. Men ni får ha en härlig fredag så hörs vi snart igen. Kram.

 


sleeping beauty

gonatt alla! nu går jag och lägger mig, jag är hur trött som helst så det ska bli skönt! imon är det fredag och sista dagen på praoen. känns lite konstigt faktiskt... även fast det har vart segt så kommer jag sakna det lite. att komma in i butiken vid halv 12 och ta det lugnt, snacka lite med Fanny och Odd. packa upp några varor och bara chilla runt. jag har ändå blivit bra kompis med alla där så det känns lite tråkigt att aldrig få komma tillbaka. men jaja, nog om det. sov gott! vi hörs imon.

image description

 


fact

 

image description

 


he's hotter than fire

tjo brudar! haft en bra dag? det var as chill på jobbet idag. jag gjorde ingenting typ, satt och snacka med mina arbetskamrater haha! en där har så sjukt rolig humor haha :D oherre..
jaja, sen stack jag till träningen. det gick as bra kändes det som! nu sitter jag i soffan och chillar, smsar med min pojkvän. ska nog gå in och duscha snart men jag är så sjukt mätt så jag orkar inte röra mig...
och juste, HAHAHAHA asta din kickdubbel gjorde min dag! :D:D min FAVV!
vi hörs sen!


Ganska braa

Jag är alldeles tung i huvudet och jag mår jätteilla. Men jag får göra något iaf här hemma i min ensamhet så jag räknar faktiskt lite matte. Måste pausa snart så jag inte faller ihop i en hög haha. Jag missar ju lite i skolan idag bla. en redovisning och ett prov. Provet får jag nog göra antingen imorgon eller på omprovstillfälle och redovisningen förhoppningsvis nästa torsdag. Åh jag hatar att vara sjuk och skjuta upp saker. Whatever nu är det som det är. Imorgon ska jag verkligen försöka gå för vi har matteprov. Känner mig ganska säker inför det, har pluggat mycket men bara bättre om jag räknar lite idag med för att refresha minnet lite. Haha vi får se om jag får gå och kolla på träningen idag. Det vill jag ju helst. Om jag känner mig bättre och ska till skolan imorgon kanske jag är med t.o.m. Bla bla bla. Vi hörs.


Lääääsk

Gud jag vaknade nyss och kände världens sug efter läsk. Måste ha läsk. Jag har typ asont i halsen idag med så jag är hemma från skolan och myser framför nyhetsmorgon. Give me lääääsk! Haha. Åh nu börjar en serie här. Adios ha en bra dag FAVVs ♥


thursday

godmorgon! sovit gott? jag vakna vid halv 7 och kunde inte somna om, lite sådär...
aja, jag ska dra till bussen snart. det ser ut att bli fint väder idag ju! härligt :D sen sticker jag till träningen efter praoen, är väll hemma vid halv 9 ikväll. jag bloggar mer då, eftersom jag inte har nåt 3G som jag sa igår.
ha en bra dag! kramar

image description

 


Gonatt sötnosar!

 

image description

 


drömmen!

 

image description

 


förlååt!

ni får ursäkta för den otroligt dåliga uppdateringen från min sida. hoppas jag är förlåten, för mitt internet är slut denna månaden satt jag kan inte blogga nån annanstans än hemma för här är jag ju inne på vårat nät så. men jag ska försöka blogga så mycket som möjligt när jag är hemma! denna kvällen har jag dock inte vart hemma så var det lite svårt...
aja, jag ska bättra mig iaf! Asta du måste tycka att jag är den tråkigaste blogg-kompisen nånsin... :( förlåt!

a hoppas ni haft en trevlig dag! efter jobbet stack jag till ludvin med jocke och becca, så det var trevligt! jag kom precis hem nämligen :)
nu ska jag fortsätta äta min glass och sen gå och lägga mig. ha de'!

image description

 

 


Nya Favoriten



Black and Gold

image description

image description


Sjuk, igen!

Heeeej alla FAVVs, japp jag ligger hemma i soffan och är sjuk, igen. Känns väldigt segt att jag alltid är sjuk nu för tiden typ varannan vecka. Blää. Det finns typ inget på TV heller så jag ligger och kollar på någon brittisk jä*la sjukhus såpa. Jag skrattar åt hur dåligt filmat hela programmet är och hur dåliga skådespelarna är. Haha jag är inte mycket för såpor av den här låga kvalitén. Om en stund ska jag typ fixa något att äta. Är så himmla hungrig. Ha det gött. Linda hälsar också ♥

http://data.whicdn.com/images/25548675/1107630-11-1332774355235_large.jpg


Awesomeness



Word



BB

Haha nu sitter jag här ännu en gång och kollar på BigBrother. Det är typ det 5:e bästa programmet som finns. Paradise Hotel DANMARK är det absolut bästa. Inte Sverige inte Norge utan Danmarks paradise är oslagbart. Nu ska jag se till att se lite också. Krams och godnatt!


Världens sötaste!

 

image description

 


vårdag

hellu. vad gör ni? jag sluta vid 2 förut, as nice ju! och visst är det fint väder? as varmt. jag och jocke gick ner till centrum förut och köpte dricka, mysigt! nu ligger vi och chillar i soffan. jobbet var rätt segt idag, jag larma bara massa kläder..
aja ha en fortsatt trevlig dag! kramisar

image description

 


Vill hem

Här sitter jag i skolan på spanska lektionen, sista lektionen för idag. Vill verkligen hem för jag är jätteyr men jag får försöka att stå ut. Sen efter skolan ska jag plugga massa matte. Har ju som jag nämt tidigare matteprov på fredag. Jag har ett nytt mål här i livet och det är att höja mitt mattebetyg från D som jag har nu till ett C. Vi får se om jag lyckas. Men nu måste jag dra mig. Adios ♥


Vad tycker ni om min bakgrund?

 

 


Kemi

Haha, vi har kemi-prov på torsdag och det är min tur att vara facebook-postare. Då har man som ansvar att ta kort/skriva ner ALLT som kommer på provet i våran klass-grupp. Det är ganska nice när man inte är den som ska posta allt. Nu ska jag fortsätta så jag inte missar något och alla dampar på mig. Kram.

 


tuesday

godmorgon gott folk! har ni sovit gott? jag drömde en sån konstig dröm som var så sjukt verklig... det är läskigt asså. men som tur va så var det bara en dröm haha. jaja, nu ska jag dra till praoen snart, det ser ut att bli fint väder idag så solbrillorna åker på. a ha en bra dag!

image description

 


Goodnight FAVVs

Many moons have come and gone, but that's okay with me.


#Wedding


~

Hola, här sitter jag och lyssnar på lite gamla spellistor på spotify. Så jäkla kul. Man har så många minnen med musik så det är helt sjukt faktiskt. Så fort man hör en låt kan man tänka på tusen saker. Typ när jag hör bulletproof så tänker jag på Eiker med Knights och när jag hör flowers to a ghost tänker jag också på massor. Så härligt ändå. Danny's Amazing kommer alltid betyda guld för mig! Åh kan inte fatta att vi vann igår. Alltså det är så sjukt. Haha jaja nu ska jag typ plugga lite matte. Pluggade tidigare idag men har fortfarande massor kvar. Krams.


sliten

tjo. har ni haft en bra dag? det har vart riktigt segt idag asså, jag har vart så sjukt trött vilket jag fortfarande är men. sen är jag jätte trött i benen och haft huvudverk hela dagen. vi har inte gjort nåt speciellt kul heller... sen är min pojkvän sjuk satt han kan jag inte träffa heller haha. oherre vad jag klagar, förlåt! så farligt är det inte.
jaja jag sluta vid 4 och sen jag kom hem har jag typ chillat i soffan, målat naglarna, skypat med Asta och såå. jag ska gå och lägga mig tidigt sen, men innan det ska jag städa mitt rum. vi hörs sen! ha de'

image description

 


L.O.V.E.

 

image description

 


Cheer

Cheer is my everything, my life, my family, my best friends, my inspiration, my passion, my sisters & brothers, my strength, my everything!


Måndag

Hej alla FAVVs, jag sitter hemma och chillar precis som jag har gjort hela denna dagen. Har studiedag så jäkla gött sådär dagen efter DM. Alltså jag har typ fortfarande inte riktigt tagit in att vi vann igår. Jag har ju ALDRIG vunnit en cheer-tävling förut och så fick jag göra det med de jag älskar mest i hela världen. Även om vi inte körde så bra så är jag nöjd. Vi försökte rädda det iaf, men nu tar vi nya tag och taggar SM. Och va fasen? Vi vann ju för fan!!! Hoppas ni alla har en härlig måndag. Krams.


-


en glad linda

godmorgon! jag gick och la mig jätte tidigt igår satt jag känner mig rätt pigg idag faktiskt! det är skönt :)
men nu ska jag snart dra till bussen, ska bara borsta tänderna först haha. jag sitter och käkar resterna av godiset från igår också....
jaja, det är jag värd hihi.
hoppas ni får en bra dag! vi hörs sen.

image description

 


BB

Ja, här sitter jag och kollar på BigBrother. Som alltid. Hanna R åkte nyss ut. Har ingen åsikt om det om jag ska vara ärlig. Nu ska det komma in nytt folk där också, hm. Orkaaa. Jaja om en stund ska jag lägga mig, lyssna på lite musik och somna med ett leende på läpparna. 3 medaljer for the win! Massor med krams.


Lite småstolt sådär...

 


Knights & Heroes

 

 

 


we believe in gct!

omg vi vann guld med knights!!! helt otroligt :D sen fick vi brons i heroes vilket jag också är väldigt nöjd över! kunde inte bli bättre asså, en helt underbar dag med bästa föreningen!
jag är så sjukt trött nu efter allt, så jag ska nog gå och lägga mig snart haha. jag har växtverk i benen också...
jaja, jag är så sjuukt glad för våra medaljer iaf! :D:D
hoppas ni haft en bra dag också! imon är det ju tillbaka till praoen igen. men det är ju rätt chill så. aja vi hörs!

image description

 


Don't worry be happy

Sååååååå glad är jag nu alltså! Äntligen fick jag medalj på en svensk tävling. Och inte få heller - nej utan 3! Så jäkla nice. Nu ska jag typ duscha och sedan kolla om några cheerfilmer har lagts ut.. Maj gad jag har verkligen valt rätt sport!


on our way

nu sitter vi på bussen påväg till Borås, pigga och klara! känns gött nu asså. jag är taggad till tuusen !
men vi bloggar när vi är klara för dagen, typ på vägen hem. ha en bra dag!


shopping

helluu. jag sitter på mölndal station nu och väntar på bea, vi ska nämligen sola här innan vi drar hem till mig. det var tydligen billigare här satt mina pengar räckte även om jag är en tia fattigare....
iaf, vi var ju på kungsmässan förut, tobbe följde också med. och förutom korta vita strumpor och hårspray och allt som jag ska ha imon så köpte jag även en skinnjacka på Zara och ett par sommarskor. riktigt trevligt faktiskt!
nä nu ska jag sluta tjata. ha de'!


saturday

godmorgon! jag vakna vid halv 8 först, men som tur va somna jag om och vakna vid halv 11 typ. jag har bara gått runt och chillat, käkat frukost, klätt på mig och såå. pappa ska köra ner mig till mamma alldeles strax, jag ska sova där inatt eftersom jag ändå ska gå upp typ 5 imon bitti för att åka till Borås för dm!
juste, bea ska sova hos mig också
haha.
jaja vi hörs sen! ha en bra dag!

image description

 


Knights

Give it up for the ladies of GCT


Awake

08:43... Och så var man vaken. Jag fick sova ut iaf ingen som väckte mig. Awesome. Om en stund ska jag börja kolla så att allt inför DM är klart och så. Annars får vi handla det som eventuellt skulle saknas idag. Nu känner jag mig sjukt taggad. Ska kolla på NM via webben också, heja Warriors och Thea! Nu ska jag typ lyssna på musik eller något, haha. Krams ♥


gonatt!

 

image description

 


Förlåt mig



BigBrother

Yeeeey, just nu ligger jag i soffan med datorn på magen. Det var faktiskt sjukt längesedan jag skrev ett inlägg på datorn. Det blir typ alltid att jag använder iPaden eller min fååån eftersom min egna dator är askonstig och denna är typ seg... Men jag känner mig faktiskt lite lycklig för att jag var inne på YouBetterWork tidigare och man kan kolla på NM via webben. Awesome då jag är sjukt trött och sjuk och behöver vila imorgon och inte gå och kolla på tävling, så att jag är så frisk och pigg som möjligt på söndag & DM. Men nu ska jag fortsätta kolla på BigBrother, känns fan som om man känner de där inne. Sååå goaaa och osköna på samma gång. Ha däääää.


image description

image description


mysig vårdag

jag är lite för snäll ibland asså.. det kom fram en dam förut när jag satt på busshållsplatsen och fråga om jag kunde offra en tia och snäll som jag är så gav jag tanten en tia. problemet är ju då att det var en del av mina sista pengar som jag hade tänkt sola för imon. men jaja, jag gjorde en tant glad då får jag väll leva med att vara blek då haha.
aja, nog om det. har ni haft en trevlig dag? jag sluta vid 2 och eftersom träningen var inställd så åkte jag hem och chilla bara. sen kom pappa och hämta mig och nu har jag precis vart ute och tränat saltosar och flickisar på studsmattan!
och visst har det vart underbart väder idag? man blir på så bra humör när det r sånt här fint vårväder.
a nu ska jag snart käka pizza och sen lägga mig och mysa i soffan! häärligt!
ha en bra fredagskväll!

image description

 


Tips tips

Den här fet-goda pizzan gjorde vi idag på hemkunskapen. Jag rekommenderar den starkt. Tänk på att ta typ 2 dl mjöl istället för 3-4. Och ta både vanlig ost och massa mozarella till fyllningen. Ganska mycket godare om ni gör bottnen tunn, men det är ju en smaksak... 5-10 min i ugnen (250 C) och så vips, voila där har ni er lyxiga pizza! Receptet ser ni på bilden nedan!

image description

image description

image description


Math

Just nu sitter jag och Natha och pluggar matte. Välbehövligt då vi båda har matteprov på fredag nästa vecka. Sen om en stund ska vi öva på våran stretch som vi ska ha på idrotten och sen blir det lite kemiplugg också. Man får göra allt på fredagarna om man inte har någon annan dag ledig. Lalala ha det bra.

image description


världens goaste lunch

tjo brudar. jag sitter i lunchrummet nu och smsar med min pojkvän haha, vi har faktiskt vart tillsammans i 4 månader idag. trevligt va?
iaf, det fick bli subway till lunch. riktigt gooott asså.
jag slutar vid 3 idag för att åka till träningen, men vi hörs sen!

image description

 


Oh happy day

Hej alla goa. Här sitter jag i bamba och vet typ inte vad jag ska tänka. Är jag nervös inför DM? - Nej egentligen inte. Så jag vet inte riktigt vad det är men jag har nog ändå lite pirr i magen. Ska bli så kul. I eftermiddag bär det av mot pedda för träning med världens bääääästa lag, Knights. Jag älskar alla 7 så jäkla mycket!! Det blir nog bra på DM. Hm, nu måste jag äta min efterätt. Bye.

image description


Fredag!

godmorgon! nu är jag påväg till praoen, sen blir det träning. vi hörs. ha en bra dag!

och btw, tack för alla fina kommentarer! ni är underbara hela bunten! jag älskar er allihop! ♥

image description


\-•¥

I'd rather look back at my life and say, "I can't believe I did that" than say "I wish I did that"

image description


jag är stark, jag klarar det här

jag försöker att inte tänka på det när jag är med andra och så, jag är ingen sån som visar det på utsidan. men så fort jag är ensam så är det det enda jag tänker på.... jag kan inte fatta att jag aldrig kommer få höra din röst igen, att aldrig få ligga brevid dig i soffan och kolla på "paddhäxan". det är liksom tomt, jag känner att det är nåt som fattas hela tiden.
jag försöker vara stark, låtsas som ingenting. och det är säkert ingen som märker nåt på mig, men det är jobbigt på insidan..

jaja, nu har jag fått sagt mitt. nu ska jag sluta dra ner denna bloggen med tråkigheter... jag ska fortsätta som vanligt. och ingen kommer märka nån skillnad. förutom mig...
eftersom det här har vart det jag tänkt på konstant sen i tisdag så har jag inte ens hunnit fatta att det är dm på söndag! jag ska gå ut på mattan och köra allt jag har, tänka på bort allt tråkigt. för på söndag kommer mina lag rocka på mattan!
det var det. tack för idag! nu vet ni hur det ligger till. jag är mig själv på utsidan, men insidan är kaos..


livet är orättvist

jag tog en kort bloggpaus. har verkligen inte orkar blogga dessa dagarna..

min mormor gick bort i tisdags. min älskade mormor. hon som alltid var där för mig, som känt mig sen jag var nyfödd. jag var alltid ute på Orust hos mormor på somrarna, enda sen jag var jätte liten har hon alltid skickat brev till mig varje vecka med en 20-lapp i. hon sa alltid att hon hade lite pengar och så, men ändå skicka hon ett brev med pengar varje torsdag. hon hade 9 barnbarn men jag var den enda hon ringde till varje vecka. mormor sa alltid att om nån var dum så skulle hon va den första som stog där för mig. hon kände mig nästan bäst av alla.
jag kommer ihåg när jag var liten och jag var ute hos mormor en helg, sen när pappa skulle komma och hämta mig så sprang jag och gömde mig under bordet för jag ville inte hem. jag ville stanna hos mormor.
hon lovade att hon skulle vara med på mitt bröllop och se mina barn, men så blev det inte.... den 20 mars togs hon bort från oss.
jag kommer sakna dig så mycket! varje gång jag ser Glamour på tv kommer jag tänka på dig, din favoritserie som du följt sen 25år tillbaka. jag lovar jag ska göra det här för dig mormor! jag älskar dig, och kommer alltid att göra!
världens finaste mormor ♥

image description

 


Finally

Finally! Sista träningen med Heroes nu om typ 2 timmar. Såååååååå taggad. Can't waiiiit. Wiiiiiii. Ha det

image description

 


Bläää

Nu ska jag in och skriva fysikprov, orkaaaaaa


Dentist

Sitter här på folktandvården och väntar på att kl ska bli 09:15. Hoppas det går bra. Wääää hatar detta!

image description

 


Draw fashion

 

image description


Mr. Thursday

Godmorgon godmorgon! Är det redan torsdag? Woaaah, sometimes the world needs to slow down. Jag hinner ju för F inte med. Det var liksom söndag igår. Haha. Det positiva med att tiden går så fort som den faktiskt gör är ju att DM på lördag närmar sig med snabba timmar. Åhhh längtar som en galning. Hoppas det går bra för GC Troops i år också på DM. Förra året fick alla medalj förutom Heroes lol. Men vi va ändå rätt grymma då med, men detta året är vi much stronger om man säger så. Nej nu måste jag dra. Ska till tandläkarn om en stund. Krams!

image description

 


Fucking wednesday

Onsdag! Yey fyra dagar kvar till DM. Jag mår bra. Peppar peppar ta i trä. Har typ inget att säga ville bara kika in och säga hej. Satt ni får ha det dajligt. Massor med hugs. xx

image description


Plugga

Plugg, plugg, plugg. Nu måste jag plugga fysik. Har nämligen prov på torsdag. Bra då vet ni. Puss!

image description


Snart träning

Hola! Snart kickar jag iväg till träningen men först ska jag slå in Biancas & Ellas presenter. Vi har en liten tradition i Knights att köpa en liten gemensam presse till den som fyller år. Bianca och Ella fyllde båda år i söndags, därför de båda ska få. Hah. Hoppas ni har haft en bra dag mina Favvs. Och Linda om du läser detta så ska du veta att jag älskar dig, Favvisarnas Favv är du ♥

 


Lunch-time

 

image description

 


second day at work

godmorgon! jag sitter på tåget påväg till jobbet nu. haha vad vuxet det lät...
jaja, jag hoppas jag får sluta vid samma tid idag igen. sen ikväll är det träning med knights, ska bli roligt att träffa Asta igen haha, min favv!
a det finns inte så mycket mer att säga, vi hörs sen. ha en bra tisdag!

image description

 


Hola Tuesday

Och så var det tisdag. Planer: skola, plugga fysik och träning med stunten. Hoppas att det är fint väder ute i så fall blir jag glad har inte orkat dra upp persiennerna nämligen... Men ni får ha en härlig tisdag Favvs!

gonatt!

 

image description

 


True shit


image description


Gulligt

Lite gulliga bilder till oss singlar, haha. Vi kollade på cute couples vids i skolan idag så man känner sig lite forever alone nu...


prao

tjo! haft en bra dag? haha jag har faktiskt haft jätte kul, den andra tjejen som praoa där också var väldigt trevlig iaf! eh fanny hette hon, hon gick i ettan på nåt gymnasie inne i stan tror jag. men det var väldigt chill, vi gjorde inte så mycket. typ packa upp varor, kolla så att alla grejer var märkta osv. sen fick vi skura speglar typ. och när vi inte hade nåt att göra så testa vi alla peruker som sitter på skyltdockorna hahaha. men vi fick sluta runt 3 idag för att det fanns inget att göra typ, och han sa att vi förmodligen kommer sluta runt fyra, halv fem varje dag. så det känns skönt!
juste, jag hitta så himla mycket fint där inne också! jag kunde dö för vissa av dom kläderna asså. men det var inga billiga priser direkt! en tröja kosta typ 700 spänn, man ba "eeh..."
sen blev jag helt kär i en Jofama by Kenza jacka som dom säljer. den kostar ju dock väldigt mycket också... men man kan ju alltid drömma!
jaja, hoppas ni haft en trevlig dag iaf! jag är så sjukt trött, men joakim stack nyss satt jag ska gå och lägga mig nu typ haha :)


Fascination



Dear Monday

Tjaaaaa Favvs. Jag sitter just nu hemma och lyssnar på musik och kollar på TV. Har nämligen håltimma så man får passa på att ta det lugnt. Försöker typ vila varje sekund jag har ledigt eftersom DM är på söndag och då vill jag helst inte vara trött om man säger så. Annars händer väl inte så mycket ska snart tillbaka till skolan och ha franska och sen hem och plugga matte. Måste få högt på nästa matteprov också så jag kan höja mig till ett C då jag just nu har D... Ha det gött.


ny vecka

godmorgon! nu är dm-veckan igång, äntligen! jag är så taggad haha :D

iaf, jag ska dra till min prao snart, eller jag tar tåget 10.25. det ska bli väldigt roligt faktiskt, jag ska praoa på No. 1 Fashion som ligger på vasagatan inne i stan. satt jaaa, det ska bli trevligt. jag har rätt bra arbetstider iaf 11.30-18.
jaja, ha en bra dag sötisar! vi hörs.

image description

 


Bilden säger allt! jag är fast vid tv'n...

 

image description

 


@-/+

 


helt slut

tjo brudar! hur har ni det där hemma i stugorna?
jag somna i soffan direkt när jag kom hem från träningen förut, sov väll i 2 timmar ungefär sen gick jag upp och käka pizza idag igen haha.
nu ligger jag i soffan igen och chillar, jag är så sjukt trött så det finns inte. men eftersom Jersey Shore börjar idag så måste jag ju kolla på det och då lär jag inte gå och lägga mig förän elva typ...
jaja, jag har ju prao imon så jag börjar inte förän 11.30 ändå satt jag får lite sovmorgon iaf.
nu ska jag svara på sms, vi hörs sen!


och juste, nu är det bara exakt 1 vecka kvar till dm!!! jag går och taggar här hemma för mig själv hela tiden haha :D

image description

 


Min drömbikini:

 

image description


True story bro

 


Hungry

Guuuuud. Jag är så otroligt hungrig att ni typ inte kan förstå hur hungrig jag är. Har inte ätit sen halv 9 typ... Åh. Jag slutade i cheerhallen kl 15 men så missade jag bussen som gick 10 över för jag trodde den gick 17 över. Satt jag fick gå tillbaka och kolla lite på Invaders för att ta bussen som jag sitter på nu... När jag kommer hem ska jag ääääta hoppas att bästiiiimammi har lagat mat till mig!! Sen blir det att plugga matte. Yeeeey. Älskar typ matte lol. Ha det gött. Bilden nedan får mig att bli ännu mera hungrig...

 


Godmorgon!

har ni sovit gott? vi vakna för en timme sen typ, sitter och käkar frukost nu. träning idag då, jag tror den slutar vid 12.30 men jag ska PartnerStunta med en kille i föreningen efter, satt jag stannar nog kvar ett litet tag (om ni inte vet vad PS är så sök på youtube haha...) sen blir det hem och sova typ. ha en bra dag! Asta hälsar.


Middag ála Asta och Linda


image description


långdag i alingsås

tjo kompisar! vi sitter på tåget på väg hem nu. vart en riktigt lång dag faktiskt, fast jag har mest kollat på. eller jag har ju hoppat och så men jag kan inte köra gymnastik för jag har så sjukt ont i tummen! helt galet asså, jag kan inte röra på den ens... ni anar inte hur handikappad man känner sig med en tumme. det tar 10 minuter att skriva ett sms liksom :(
jaja, nu ska jag sluta tjata. hoppas ni haft en trevlig dag!
vi bloggar mer ikväll under våran sleepover hihi. ha de'! 

image description

 


Alingsås

Godmorgon alla goa. Just nu sitter jag och Linda med vårt lag påväg till alingsås för en låååååång träningsdag. 11-17 tränar vi. Japp så var det med det, haha. Sen ikväll sover jag hos Linda. Så åker vi tillsammans till träningen imorgon också. Jaja TTYL.

 


Mitt drömhår:

 


made by linda

inte för att skryta men min chokladmousse slår allt haha! nä men, den var faktiskt väldigt god :)
nu ska jag gå och lägga mig, jag är huur trött som helst och alarmet står på 8 imonbitti. härligt va? det blir långträning i Alingsås hela dagen, men jag får nog mest sitta och kolla på typ.
sov gott nu! vi hörs imon.


åh så gott!

 

image description

 


[%]

 


den oerhörda smärtan....

...när man får ett slag på tummen.
hahaha jag kom hem från träningen nyss, jag skada tummen efter första halvtimmen typ. det sög. jag fick typ biancas ben rätt på tummen så jag har skitont nu. Pontus linda in den så jag kan inte röra på den haha...
det är ju träning imon så jag kan ju inte vara med så mycket, får typ kolla på osv.
jaja, nu ska jag gå och börja med efterrätten sen ska vi käka middag. ha en trevlig kväll!

amaziiiing

image description

image description

 


Linda Cissi Vainio

Holaaaaa. Sitter just nu på bussen påväg hem från träningen och Sarah ringde nyss och sa att det är vampire diaries ikväll. Det var år sedan det sändes sist. För er som inte vet så supersuperälskar jag det programmet! Jaja Linda gick nyss av det var lite tråkigt men vi ses ju igen om cirkus 14 timmar. Wiiiiie. Haha Linda är faktiskt världens bästa människa älskar att jag har dig som kåååååmpiz. Lalala ha det gött alla FAVVs.


On my way home


image description

 


Friday

godmorgon gott folk! vi vakna för en stund sen, nu sitter vi och käkar frukost. vad ska ni göra en vacker dag som den här då? jag ska träna sen i eftermiddag ju, som alla andra fredagar.
sen eftersom mammas kille tobbe flyttar in hos oss idag så ska vi typ käka jätte fint också ska jag göra efterrätt och sååå. mysigt va? det ska faktiskt bli trevlig.
sen ska jag ju träna hela dagen imon och på kvällen sover Asta här!
ha en bra dag nu! 

image description

 


Goodmorning

image description

 


#~\

image description

 


Tjaaa

Heeeej alla goa FAVVs! Guuud jag är helt hyper just nu, wiiiiiie. Hursomhelst idag vaknade jag upp och chillade lite på livet duschade i typ 30 min sen fick jag för mig att äta frukost också vilket resulterade i att både jag och Sarah kom 15 min sent. Men vad gör det? Man kan ju inte bara gå runt o stressa sig genom livet. Nääää. Hah, sen var det skola, blev faktiskt fett lack i bamba för det fanns ingen ost jag ba "nej jag ska ha osten för fan" med världens stockholmsdialekt lol. Och in this very moment så kollar jag på BigBrother. Yeeey! Jaja vi höres, vi höres

 


så otroligt trött

tjo! haft en trevlig dag?
jag är på träningen nu, vi har ju såhär en chilltimma mellan 18 och 19. så det är skönt! jag är så sjukt trött också... jag somna förut när jag kom hem från skolan haha.
men när jag kommer sen så kommer jocke satt då kan jag inte gå och lägga mig heller :(

juste, jag och joakim gjorde kungliga hamburgare på hemkunskapen förut! förutom att han tappa i pepparkaret så det smaka bara peppar....

jaja, nu ska jag fortsätta umgås med asta! ni får ha det så bra!

image description

 


thursday

godmorgon! har ni sovit gott?
jag ska dra till skolan snart, ska vara där lite tidigare för att jobba med grupparbetet i so'n som det bara är jag som jobbar på... åh jag blir så trött på sånt här. det är verkligen bara jag som bryr mig? dom andra skiter i det, och det ska vara inlämnat idag... skjut mig typ.
nä men det blir en trevlig dag, jag drar till träningen nästan direkt sen satt jaaa. hoppas ni får en trevlig dag! ha de'!
/LINDA

image description
image description

 


true shit /linda

 

image description

 


sleeping beauty

hejhejhej. nä men det blev en rätt så bra dag ändå, underbart vårväder och eftermiddagen/kvällen tillbringades med pojkvännen. låter det inte härligt?
nu är jag hur trött som helst och huvudet dunkar... känner att jag kommer somna direkt när jag går och lägger mig haha.
jaja, imon är det träning som vanligt, sen sover nog jocke här haha, och sen är det studiedag på fredag! fyfan vad gött :D

men hörru du asta, vi måste bli bättre med uppdateringen? den ligger på botten nu alltså...
eller vad tycker ni läsare? vi ska bättra oss! :)

aja nu ska jag gå och borsta tänderna. hoppas ni haft en trevlig dag! LINDA


bild på becca och ludvin. charmigt va?

image description

 


-

 

 


onsdag 14/3

jag känner på mig redan nu att den här dagen kommer suga...
för det första har jag en sån här "ful-dag" ni vet när man har inget att ta på sig och allt är fult typ. jag har sprungit runt i lägenheten i över en timme nu och försökt leta kläder men ändå hittar jag inget... jag känner för att gå och lägga mig igen bara. jaja.
sen har jag läxförhör på alla berg och floder osv i hela Europa vilket jag inte kan så bra men.
sen slutar jag 4 idag också, så otroligt segt! åh jag är så otaggad på livet nu asså haha.
ha en bra dag allihop! vi hörs senare.

 


schleten

*phew* äntligen ligger jag i min underbaraste säng! jag är hur trött som helst, känns som jag vart igång hela dagen. förut åkte vi ju på lagträff innan träningen, vi fika på espresso house på Frölunda torg sen åkte vi till pedagogen och träna i en och en halv timme. mycket trevligt faktiskt! det var längesen jag skratta så mycket som jag gjorde på träningen idag haha, oherre jag orkar inte med våran humor ibland asså. jaja det var roligt att träffa Asta igen också! min lilla favv <333
sen jag kom hem har jag suttit och pluggat också, skrev en svenska uppsats om att göra slut haha, sen pluggat på so-läxförhöret jag har imon. så det känns skönt! nu är det bara onsdag och torsdag kvar i skolan sen har jag studiedag på fredag, och sen drar jag på prao i två veckor! guud va skönt att slippa gå upp klockan 6 varje dag!
nu ska jag sluta tjata och gå och lägga mig ist. sov gott favvs! /LINDA


bild från föruuuut

image description

image description

 


Worlds greatest

Nu kan jag äntligen gå och lägga mig efter lite kvällsplugg... Hursomhelst så möttes vi i Knights på frölunda torg för en liten lagfika runt 6-tiden. Och vad ska jag säga? Jag har verkligen världens bästa lag och tränare, fick en sån riktig norge känsla när vi 7 gick runt där haha!! Sen bar det av mot peddan och då tog vi bilen istället för bussen o ni kan ju tänka er sju pers i en 5-personsbil...? Haha och sen fick Bink styra också så bilen typ gjorde massa hastiga svängar fick världens adrenalinkick av det hahahaha. Och sen på träningen hände massor med andra saker, gud vad jag skrattade orkar typ inte skriva ner allt haha. Så slutade vi vid 9, kom hem halv tio och åt snabbt o pluggade så mycket jag orkade och nu ska jag sova. Godnatt, ikväll somnar jag iaf med ett leende på läpparna. Knights ♥

Haha massa fika blev det! Det är så vi rullar.

 


Knights

hola! whats up? känner att jag måste visa upp mina språkkunskaper nu...
haft en trevlig dag? vi sluta vid 14.25 satt jag kom hem för en halvtimme sen typ. rätt chill!
som asta sa så ska jag dra till Frölunda snart, för en liten lagträff innan träningen ikväll. det blir mysigt! älskar verkligen knights så himla mycket! så otroligt sköna människor. verkligen bland dom bästa jag känner :)
jaja nu ska jag fortsätta käka mina muffins, vi hörs senare! puss

image description

image description

 


Tuesday

Tjaaaaa FAVVs. Guuuuud vilket härligt väder det är idag, jag slog till och med till på vårjackan. Och bäst av allt jag frös inte ens... Om en stund börjar jag med kemi inte så nice men det är lugnt. Sen efter skolan ska vi ha lagträff på frölunda med stunten för att sedan åka gemensamt till träningen. Taggilitagg. Det blir kul o träffa Linda också... Vi träffas ju i princip varje dag satt livet blir änna lite tråkigt dagarna man inte har träning vilket är mån & ons... Hah. Ha det gött så höra vi. Massor med hugs.


-


måndag

tjo brudar! vad gör ni? jobbig dag i skolan idag asså, känns segt att sluta 15.30 på en måndag... men jaja.
när jag kom hem från skolan somna jag i soffan direkt, det behövde jag verkligen med tanke på att jag tränat hela helgen utan att sova typ. men det var skönt! och för er som läste min gamla blogg så vet ni att jag var på en självförsvarskurs för några veckor sen, det var ju förra måndagen också men då var ju jag sjuk så jag kunde inte komma. iaf, det var ju idag också men jag orkade verkligen inte resa mig upp, mamma kom och väckte mig flera gånger, men jag orkade verkligen inte. jag måste plugga massa också, satt jag sket i det. känns inte så viktigt faktist.... jag överlever ändå.
nä nu ska jag sluta tjata och gå och plugga ist, har musikprov imon, so och svenska läxa tills på onsdag, och spanska läxa tills på fredag. känns sådär asså!
jaja, hoppas ni haft en trevlig måndag!


bild från skolan :)

image description


kommentar

hahaha fick precis en kommentar av asta, "dör för ringen" vad gullig du är favv! love to u!

 


Before I die part 1

http://data.whicdn.com/images/24586658/tumblr_m0nzv2tlOY1r80kf1o1_500_large.pnghttp://data.whicdn.com/images/24704606/420664_247160378707586_113941288696163_531220_966189858_n_large.jpghttp://data.whicdn.com/images/24586669/tumblr_m0nzujNbfw1r80kf1o1_500_large.pnghttp://data.whicdn.com/images/24571451/tumblr_lz5ssgnLB11r29t5yo1_500_large.pnghttp://data.whicdn.com/images/24583464/tumblr_lz6zfpBqWD1r29t5yo1_500_large.png
To be continued...


Monday

Hola FAVVs här sitter jag i skolan och chillar lite. Om en stund är det franska och sen slutar jag för dagen! Sen när jag kommer hem ska jag jobba ikapp lite för jag var hemma 3 dagar förra veckan pga min hjärnskakning satt jag har lite o jobba med. Typ två uppsatser som ska vara inne imorgon och sen två prov på onsdag som ska pluggas till! Men vi hörs lite senare.


Categories

Hej alla FAVV. Jag och Linda bloggar ju i varsin kategori dvs. om vi inte bloggar om cheer eller musik eller något annat som har en egen kategori... Så om det är så att ni tex. hatar mina inlägg och bara vill läsa Lindas så kan ni ju bara klicka på Lindas kategori och vise versa. Massor med måndagskramar. Tagga ny vecka ♥


Dagens !



Taken

Hej alla goa! Idag var det genrep som gällde för både mig och Linda, jag kan inte säga annat än att jag är trött. Jag har tränat alla dagar förutom mån & ons denna veckan. Men imorgon har jag ledigt, gud, ska njuta av varenda sekund. Missförstå mig rätt jag älskar ju cheeren men ibland blir det bara lite för mycket. Hinner ju knappt med skolan och när jag väl hinner är jag så utmattad att jag ändå inte kan plugga. Hah jobbigt läge. Nej jag ska inte klaga jag har ju fått världens bästaste vänner i cheeren. Cheerfriends ♥ Btw, kollar ni också på taken eller?
image description

Cheerhelgen har nått sitt slut...

tjohopp. jag ligger i sängen nu och smsar med min pojkvän, imon får jag äntligen träffa honom haha! han har vart borta i över en vecka nu...

jaja, nu ska jag sluta tjata om det!
har ni haft en bra dag? vi har ju tränat hela dagen, tror jag var i hallen vid 13.30 sen åkte jag hem vid 20. typ. men det var riktigt kul att köra framför föräldrar osv! känns riktigt bra nu inför dm! världens bästa lag med världens bästa tränare helt klart :D
a nu ska jag gå och lägga mig snart, jag är helt död efter två heldagar med cheer. jag har redan träningsverk i hela kroppen typ, sen känner jag mig alldeles stel haha...
hopps ni haft en trevlig helg iaf! vi hörs imon bitti! sov gott allihopa! / LINDA

random bild från träning...

image description

image description


Genrep med Gctroops

godmorgon! hur mår ni?
jag ska dra till aktiviteten snart, vi ska ju ha genrep med hela föreningen idag inför dm! så det ska bli kul! men eftersom genrepet inte börjar förän 19 ikväll så ska vi träna där då hela dagen innan. trevligt va?
jag har träningsverk i hela kroppen från igår också haha, jag känner mig helt stel... men jaja.

fram tills Asta har lärt mig hur den här appen fungerar så får ni tyvärr inga andra bilder. asså jag svär jag har testat allt och ändå kommer alltid "xoxo Linda" först.... jag blir galen. det är ju meningen att den ska komma sist?!?! ååh.
jaja nu ska jag sluta tjata. vi hörs sen! ha en bra dag!

 


Draw something

 

image description

 


DEAD by April

Min kompis Julia brukar lyssna på Dead by April ganska mycket så jag har typ börjat gilla de nu för att jag har lyssnat på de så mycket!! Som ni kanske har märkt så har jag en väldigt bred musiksmak...

image description

bara jag som drömmer om det här...? /L

 

image description

 


girlpower!

som asta sa, jag hejade på danny haha! pga av hans helt otroliga utseende och hans rätt så bra låt ;) men loreen var självklart värd vinsten!
och nu går jag och lägger mig.... så sjukt trött! mina ögonlock orkar inte ens hållas uppe hahah. jaja, sov så gott! gonatt brudar!

 


Grattis Loreen

Grattis till en fantastisk artist, Loreen! Jag och Linda hejade ju dock på Danny. Satt det var ju lite tradigt... Men som sagt ett stort grattis till Loreen. Haha btw, Gina är så jäkla rolig haha!!

image description

 


rolig dag ohja

tjo brudar! jag har precis käkat och duschat och såå, eftersom min pojkvän kom hem från norge förut så kan vi äntligen snacka som vanligt nu!
iaf, träningen gick mycket bra! det var sjukt kul men väldigt jobbigt dock... jag tror aldrig jag har varit så svettig i hela mitt liv asså. jag är helt slut också, har tränat i 7 timmar idag och sen typ 6-7 timmar imon också. men det är kul så det gör ju ingettt. nä nu ska jag gå och svara på sms, sen fortsätta kolla på melodifestivalen! det är ju final fiifan :D ha en bra kväll!

image description

 


Lite för chill

Japp här blev det visst lite för chill. Jag åkte hemifrån en timma för tidigt och det känns sjukt segt. Sitter bara här i den lite för chilliga hallen. Dött. Jag hör ljud. Någon skrapar med naglarna i golvet... Någon som dött här i hallen kanske! Eller så är jag bara paranoid. Hur det än ligger till så har jag sjukt tråkigt. Föööööör tråkigt. Bajs. Ha det gött.
image description
image description

träning med mfc

nämen godmorgon! jag precis käkat frukost, ska dra till träningen om en halvtimme typ. vi skulle visst vara där 11.30 ist. sen ikväll slutar vi nog 18.30 satt det blir en lång dag, men det blir kul!
hahaha jag fick precis ett sms från Asta också, hon ba "var är du???" haha hon trodde vi börja 10.30 så hon står utanför träningshallen nu. gulligt va? ;)
jaja, ha en bra dag!

 


Born to die

Så jäkla bra

image description

 


You're gonna like my styyyyyle

image description
image description
image description
image description

Natti

Nu går jag också och lägger mig. Vi ska ju som Linda sa i inlägget nedan träna hela dagen men MFC imorgon. Wiiii

image description

 


gonatt gott folk!

nu går jag och lägger mig, alarmet står på 09.30. imon blir det långträning med borås-föreningen MFC, 12-18.30. känns gött! aja, jag är hur trött som helst nu. vi hörs imon! sov gott babes!


#Inspo

image description

image descriptionimage description

image description


fredagsmys

hahaha sitter och kollar på film på ettan, "baby mama" så om ni inte har nåt annat för er så rekommenderar jag att kolla på den! lite smårolig sådär...
ha de'!

 


Danny

Alltså Danny är nog sveriges snyggaste man. Så jäkla snygg och grym. Jag ska heja på honom imorgon. Har inte ringt så mycket denna veckan så att jag ska kunna rösta extra många gånger på lördag, haha. Nu sitter jag iaf framför BigBrother och väntar på att mamma ska komma hem och laga mat till mig. Vi ska tydligen äta tacos fast istället för köttfärs så ska vi ha kyckling. Låter gott... har aldrig smakat men det blir nog gott. Nog om min mat. Ha en trevlig fredagskväll alla FAVV-läsare ♥

https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/420119_10150673525603781_35624488780_10176342_2043673075_n.jpg

image description


jobbigt läge

waaa jag fattar inte blogg.se appen! allt blir knas och bilderna kommer inte i ordning.... jag fattar inte hur jag ska göra ! :( ååh.

 


otroligt överdrivet trött

tjoo brudar! har precis kommit ur duschen, vi var ju och träna förut som asta sa. det gick riktigt bra faktiskt! känns göött :D
eh nu ska jag gå och käka haha, sen ska jag sätta mig i telefon med min efterlängtade pojkvän! han kommer ju hem imon, men jag har inte träffat honom på 6 dagar faktiskt.... :(
jaja, ha en trevlig fredagskväll!


väldigt gammal bild men...


Vad betyder FAVV?

Fick en kommentar alldeles nyss om vad FAVV betyder? - Jo såhär är det. Jag (Asta) använder mig ofta av ordet favvis/favorit när jag pratar med mina närmsta vänner och sen har jag och linda på sista tiden förkortat ordet ännu mer till just FAVV. Så där har ni det. FAVV, favorit helt enkelt ♥
image description image description

-


Knights

Nu sitter jag och Linda påväg hem i olika bilar från en sjukt jobbig men lyckad träning med världens absolut bästa JR stunt, Knights. Tagga DM om typ två veckor. TTYL.


/-


My name: Linda Vainio

hejhej! tänkte bara presentera mig, jag heter Linda Vainio. jag är 14 år, fyller 15 den andra december. jag bor i Lindome och går i skolan i Lindome. mina föräldrar är skilda och för det mesta bor jag hos mamma. jag går i cheerleading i göteborgs föreningen 'Gctroops' tillsammans med min bloggkompanjon Asta. jag går alltså i jr. fortsättnings laget Heroes och jr. stunten Knights. jag har världens underbaraste vänner, och världens bästa pojkvän som heter Joakim som jag älskar över allt annat! förutom allt detta så lever jag ett helt vanligt tonårsliv, like usual.
det var det, jag hoppas att ni fortsätter följa oss! det ska bli ett nöje.

 


Fredag

Hej igen, jag kan riktigt känna att det är fredag även om jag är sjuk... Har fått en superlätt hjärnskakning så jag ligger hemma och vilar för att om en stund åka o kolla på träningen. Kanske köra igenom något litet, vi får se. Förövrigt så händer det inte så himmla mycket just nu. Jag får inte kolla på TV, vara på datorn eller mobilen egentligen för mamma för att då vilar man inte hjärnan säger hon. Sant... men det är så sjukt tråkigt så jag valde att designa bloggen istället, heh. Sen har jag faktiskt städat lite också. Haha nej nu ska jag avsluta här och vila på riktigt!!! Tack för att ni kikar in här på FAVV föresten. Jag & Linda hoppas verkligen att ni kommer gilla kombon utav oss två på en blogg, hah. Massor med kramar ♥


Me like


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0