sjukling

hejsan. jag har sovit största delen av dagen så har inte hunnit blogga faktiskt... sjuk har jag blivit också, så vart hemma från skolan.
igår var det ju sån här sinntorps-stafett (asså min skolan heter ju sinntorp) som alla klasser var med på. vi sög, kom på typ 8de plats eller nåt. t.o.m sexorna och sjuorna kom före oss hehe..
aja, vi slutade ju rätt tidigt, så efter åkte jag hem till min pojkvän som ligger hemma med gipsat ben. stackarn har fått en spricka i foten så det blir i gips i 6 veckor för han nu! höll han sällskap i soffan hela kvällen, tills jag fick typ ett migränanfall. jag hade så ont i huvet så jag orka inte ens vara vaken haha.. så jag somna hemma hos han och sen fick min mamma komma och hämta mig rätt sent. och självklart fick jag feber under natten, så därför var jag hemma idag. har fortfarande jätte ont i huvet och ont i halsen och så. jag ska va hemma imon också hade jag tänkt. men nu ska jag sova! gonatt :)

bilder från igår:

image description

 


Pluggisar

Råpluggar kemi dåva. Sarah pluggar biologi eller nåt. Hehe.

image description


Tvättar mina cheer-skor

Haha nyss när jag satt och pluggade i min säng så kollade jag upp på mina cheerskor som låg på min kläd/väsk-hängare och fick typ ryck och började tvätta av de. Haha ser ni skillnaden på den högra och den vänstra eller? / ASTA

image description


Wäääääääää

Orkar ingenting just nu haha. Egentligen inte ens att blogga men men. Jag kom nyss hem ifrån våran idrottsdag. Och ja. Den sög fett. Eller kanske inte "den" men dagen. Hehe. Hursomhelst sitter och lyssnar fett på "The Fray" men ska gå och köpa en dricka snart för jag är såååå sugen på läsk. Haha. Och sen blir det plugg! Svenska redovisning, svenska bokrecension, historia-prov & fysikprov tills imorgon. Tagga!

image description


Godmorgon!

idag är det sinntorps-stafetten på våran skola :) typ en friluftsdag, fast alla klasser gör en stor stafett. a jag kan förklara sen, måste gå nu! ha en bra dag dudes! /LINDA



true


image description

stooolt

har gjort klart engelskaläxan nu, faktiskt första gången på länge jag känner mig riktigt stolt över mig själv! jag har skjutit på det här i flera veckor nu, så det var riktigt sköönt av få det gjort! :) jag känner den här härliga känslan när man inte kan sluta le för man gjort nåt bra hahaha. så töntig är jag....
aja nu ska jag gå och lägga mig iaf! ska bli skönt de med! men vi hörs imon underbarisar, pussar ♥


image description

hahahahah

lite smårolig sådär ♥

 

image description

 


tisdag

tjaa. har ni haft en bra dag? jag hade ju no-prov förut som gick rätt bra ändå, bara 4 frågor men. sen efter skolan stack jag hem och plugga, gjorde en engelska läxa och sen åkte jag upp till pappa och klippte han. eller a, raka. och sen körde han hem mig. nu ligger jag i soffan och chillar, ska snart börja på min andra engelska läxa. jag är huur trött som helst också! har inte riktigt återhämtat mig från i söndags typ, sen gick jag ju och la mig vid 12 igår också. aja, idag ska jag iaf gå och lägga mig tidigt! ha de'

image description

 


Fyfan

Kom nyss till skolan och fick reda på att jag har sänkt mig i idrott. Kul sätt att starta dagen på. Not. Hejdå.


Gonatt!

 

image description

 


Kommentar

och Amanda, bilderna var jätte fina! du är alltid så söt haha ♥

 


Sushi

hejsan. jag sitter och pluggar för vårat no-prov/förhör imorgon så jaa. lite segt sådär! det handlar om kolväten och allt sånt och jag fattar inte ett skit. riktigt jobbigt! men jag klarar det säkert ändå :)
träningen gick bra iaf! massa styrka som vanligt, lite jobbigt och så, men det var skönt!
jag tog mig en lång dusch efter och sen käka jag sushi till middag! det var ett tag sen nu, men jag tycker det är jäkligt gott asså :D
förlåt att jag inte hunnit blogga men så är det när man slutar skolan sent och sen tränar i 3 timmar. aja, hoppas ni haft en bra dag dudes!

image description

 


måndag

godmorgon! hur äre?
jag ska dra till skolan snart, det är inte lika varmt idag men.
ikväll ska jag träna som vanligt och sen plugga massor! så ja, det blir min dag. ha de'


trött tjej

nä nu ska jag släcka och gå o lägga mig. självklart med ett leende på läpparna! har haft en super dag med bästa heroes ♥

image description

 


fjärde bäst i sverige

är så jäkla stolt över våran fjärde plats!!! det var ändå 8 lag i våran klass, så vi slog 4 stycken. sen att vi hade så otroligt roligt och programmet satt nästan perfekt var ju helt otroligt! jag är faktiskt jätte glad :D och riktigt nöjd! så det var kul!
efter tävlingen fick jag skjuts av Victor och natta hem haha, för det var ju i Borås. och jaa, jag har chillat hela kvällen. är så jäkla trött eftersom vi gick upp typ 5.30 imorse. men det har vart en jätte bra dag faktiskt! här har ni några bilder:

image description

 


Goodmorning

Vi vaknade precisn till min underbara utsikt idag. Så himmla fint när solen håller på att gå upp.

Lycka till alla RM-lag idag. Hoppas väldigt mycket på mitt egna lag och framförallt strikers idag. Åh vill köra nu. Arivederci (stavning?)

image description


på Cubus

köpte en bikini i stan förut också, bara 79kr per del så det var värt ändå! tyckte den var väldigt fin iaf :)

image description

 


jag lever

nämen gud va elak jag är! har inte bloggat ju.
aja, igår var en trevlig dag! jag satt ute och sola på balkongen sen stack jag och jocke upp till barnsjön. så sov ju han hos mig. det var mysigt! idag åkte vi in till stan och kolla på bio, The hunger games, så himla bra faktiskt! och chilla lite och så, i värmen. och sen åkte jag till Asta! så nu sitter vi här och chillar, käkar godis haha. Thea kommer hit snart också! sen är det ju RM imon :D:D så vi får gå upp jätte tidigt då, tror vi ska samlas vid 7 eller nåt. aja ha en fortsatt trevlig dag! nu vet ni att jag lever iaf :)

image description

 


Bff

Med Linda och käkar godis:

image description


From Denver To California


image description

Lägg till oss som "app"

Om du gillar våran blogg super-dupermycket och kanske råkar ha en iPad, iPhone eller iPod? Då tycker vi att du ska lägga till oss som en "app" på hemskärmen. Då missar du aldrig våra inlägg igen. Smidigt va? Sen kan man ju även skapa en mapp som Asta har gjort med alla bloggar hon läser. Bara ett tips!

1. Gå in på vår blogg.

 

2. Tryck på den symbolen bredvid sökfältet och klicka sedan "lägg till på hemskärmen".

image description

 

3. Skriv något i skrivrutan och klicka sedan "lägg till".
image description
4. Voila. Sen kan du dra den till vilket mapp du vill/ låta den ligga på din hemskärm:

 

image description

image descriptionimage description


Ny design

Ny design, så tryck på F5 eller uppdatera sidan. Hope you like it. Bara lite inspobilder och vår logga. Plus en svart bakgrund vilket jag (Asta) nästan aldrig har haft så tänkte att vi kunde testa det. Massor med krams!

image description


Summer Inspo #218362

Collages by me. Pics are stolen from Tumblr.

image description


Friday

Hejhej. Jag sitter just nu i soffan och chillar. Måste typ städa mitt rum dock då Linda ska sova här imorgon. Jaja vi får se hur det går med det heh. Tagga RM på söndag föresten. Walla ha det.

image description


Godmorgon fredag!

 

image description

 


sovande pojkvän

hejsan. efter skolan förut gick jag och jocke hem. vi chilla och så, i värmen! sen stack jag till träningen vid 4. den sluta ju som vanligt vid åtta så jag var hemma vid nio typ. träningen gick faktiskt jätte bra! det var sista träningen innan RM nu, vi tävlar ju på söndag!!! :D så det kändes skönt!
jag tog mig en lång dusch och raka benen o allt sånt förut när jag kom hem så nu känner jag mig fräsch osv. det är ju fredag imon också! yeey :)
aja, nu ska jag faktiskt sova! gonatt världens bästa bloggläsare

image description

 


Lunchrast

tjaa! hur har ni det? vi har lunch nu, sen ska vi egentligen ha hemkunskap men vi skulle tydligen få nån hemuppgift så vi slutar tidigare. sköönt!
sen var det pannkakor i bamba också :D typ första gången jag blev riktigt mätt i skolan haha.
och sen är det träning med Heroes ikväll som vanligt. så jaa.

image description

 


go o glad

gonatt! nu går jag och lägger mig med ett leende på läpparna, är riktigt lycklig faktiskt! känner mig riktigt kär haha :) älskar den känslan!
vi hörs imon dudes! sov gott, pusss

image description

 


shit i love

 

image description

 


bra dag!

a eh förlåt att jag inte bloggat, jag skyller faktiskt på att jag inte haft tid. jag stressa lite imorse och sen åkte jag till träningen direkt efter skolan, den höll bara på i en timme, och sen kom min älskling hit! åh jag kan inte fatta att det gått 6 månader, verkligen dom bästa i mitt liv! iaf, vi myste och så :) helt underbart! också stack han vid halv tio typ. hoppas ni haft en bra dag! min har vart helt amazing faktisktttt!

image description

 


halvårs-dag

jag och Joakim har ett halvår idag!!!! hela 6 månader :D åh jag har verkligen världens bästa pojkvän! ♥♥♥ jag älskar dig mest av allt i hela världen!

image description

 


gonatt världen

nu ska jag gå och lägga mig och sova. jag får snart damp på den här bettskenan också!!! så jäkla obekvämt! jag typ ryser i hela kroppen för det är så obekvämt... aja om det ska bli bättre så får man stå ut med det!

imon är det skola som vanligt och sen en extraträning från 17-18. så jaa.
men vi hörs ju! sov gott brudar och boys :)


drömmen ♥

 

image description

 


en vanlig tisdag

nämen hej. dagen idag har vart varm och mysig. nä men nästan lite för varmt... fast jag ska inte klaga!!! det är underbart med detta sommarväder :D även fast man svettas som en gris 24 timmar om dygnet. det gör jag iaf...
aja, hur har ni haft det då?
skolan var rätt chill, vi spela i bamba för massa småbarn imorse så typ 2 eller 3 lektioner gick bort! sen sluta vi en halvtimme tidigare också :)))
efter skolan gick jag och min pojkvän upp till barnsjön, men det var bara han som bada haha. det kom massa andra sen också. och efter det åkte jag och sola med Becca, kanske lite onödigt när det är sånt här väder men jag orkar inte ligga stilla ute så länge, och sen tog vi oss en promenad! vi gick förbi lindevi där P97 spela match, så satt vi och kolla där och så. och nu har jag precis käkat pannkakor! trevlig dag :)
jag ska gå och lägga mig snart också.

 

image description


Godmorgon!

 

image description

 


true!

 

image description

 


jag ser ut som en guppi

träningen förut gick braa! jätte jobbigt bara, vi körde massa styrka så. men det behövs om vi ska bli biffar :) men det var kul!
jag var ju hemma rätt sent så jag har bara hunnit duscha och käka, men nu ska jag gå och lägga mig! jag behöver få all sömn jag kan få typ, så det blir skönt! och juste, bettskenan är i också hahah! så himla obekvämt! det känns som en stor grej som bara är ivägen typ, jag kan inte bita ihop liksom! aja det blir bra sen!
men sov gott nu, vi hörs imon dudes :) puss o gonatt!

image description

 


bettskena osv.

heejä. vad gör ni?
jag ligger i soffan och chillar, har suttit solen jätte länge nu faktiskt. jag var hos tandläkarn förut också, och fick min bettskena! för er som inte vet så har ju jag jämt ont i huvet, så jag gick till tandläkaren och kolla för mamma sa att det kunde bero på att jag gnisslar tänderna och spänner käkarna när jag sover, vilket det var också. alltså är det spänningshuvudvärk. men för att förhindra att man gnisslar tänderna eller så, så får man en bettskena. och det var precis det jag fick idag! jag var ju där för två veckor sen och tog mått till den o allt. så jaa. då får vi hoppas att huvudvärken försvinner!

eh ja, de va de. har ni haft en bra dag? det har vart riktig högsommar! så himla skönt :)
nu ska jag gå ut och sätta mig igen innan jag drar till träningen sen. är hemma vid halv 10 ikväll typ. men vi hörs då! ha de'

image description

 


Härligt!

 

image description

 


ny vecka

godmorgon! idag är det skola igen, känns som vi haft lov jätte länge, men vi har bara vart ledig 4 dar haha. aja, det är segt iaf.
men det är ju så himla fint väder idag så jag kör på shorts faktiskt! rätt chill sådär. men jag ska ju inte gå hemifrån för än om en timme så vädret kanske hinner ändra sig och det blir snöstorm. vem vet liksom.. det är ju sverige vi pratar om.
men vi får hoppas att det håller sig så här fint hela dagen!
men vi hörs sen brudar! ha de'

image description

 


sunday

tjosan. jag stack till träningen vid 10 imorse, vilket var jäkligt segt! sen efter så var jag tvungen att åka hem och plugga. heroes hade ju lagträff som jag var tvungen att missa då..
men jaja, det kommer fler!
det har vart sånt underbart väder idag också! jag tog en kvällspromenad med becca nu vid niotiden, efter allt plugg, och det var jätte varmt faktiskt! så himla skönt :) vi får hoppas att det håller i sig nu! det ska ju tydligen bli runt 20 grader hela veckan.

nu ska jag gå och lägga mig iaf! jag är hur trött som helst så det ska bli skönt! mensverken är kvar också.. fast inte lika stark som tur är! aja, vi hörs! puss o gonatt :)

image description

 


BigBrother

Yez, här sitter man och kollar på veckofinalen av BB. Hejar på Amandus och det har jag gjort sedan dag 1. Röstar på hobom varje vecka så hoppas att han blir kvar. Så jäkla skön!

image description


Goodmorning

Nu åker jag iväg till träningen. Brillorna på haha. Krams.
image description
image description

Just nu

Japp här sitter jag och ser på Downtown Abbey eller vad det nu heter. Har sett totalt 3 avsnitt när detta är slut. Det är en riktigt bra gjord kostym-serie! Den ska tydligen ha kostat 1 miljon pund i timman att göra. Helt sick. Yäyä. Ha det.

image description


bedtime

okej nu går jag och lägger mig. jag satt och kolla på nån Mr. Bean film, men jag orka inte kolla klart så nu ligger jag i sängen haha. sov så gott alla! vi hörs imon :)

image description

 


hata mens

ligger i soffan och tycker lite synd om mig själv faktiskt. jag kom hem från träningen för typ 2 timmar sen, den sluta ju vid 17. men jag hann bara träna typ 2 timmar innan jag fick sån otrolig mensverk.. det var det värsta jag vart med om! jag fick lägga mig vid sidan om och kolla på resten av träningen, vilket var i typ 4-5 timmar. jag kunde inte ens resa mig upp typ! så där låg jag i fosterställning medans alla andra träna.
hemskt var det! och det konstigaste var att jag inte kände det alls imorse typ, det var bara lite grann, men sen blev det bara värre och värre typ. jag fick värktabletter av natta men dom hjälpte inte.. så jaa. det var inte kul!!! men nu har det gått över lite som tur är.
jag ska ändå bara ligga här resten av kvällen så. jag tänker gå och lägga mig tidigt också! det är ju träning kl 10.30 imon.
ha en bra kväll nu! pussar

image description

 


godmorgon!

har ni sovit gott? det har jag! eller jag vakna vid 8 typ, vilket är lite konstigt med tanke på att inte sov nånting igår.
men aja, nu ska jag snart dra till träningen! den börjar ju 11 och slutar 17. känns lite halv segt, men det blir kul! och ikväll kommer jag vara helt död så jag ska inte hitta på nåt hade jag tänkt. ha en bra dag! puss


#swag

 

image description

 


trött tjej punkt se

nä nu ska jag gå och lägga mig. jag och pappa satt och kolla på nån action-film på 1an, vet faktiskt inte vad den hette, men den var la bra. nu är jag hur trött som helst, har inte sovit på hela dan!
och alarmet står på 9 imon bitti. härligt va?
aja, gonatt dudes! sov gott :)

image description

 


inte så mycket träning

hemma från träningen för en stund sen, eller a träning o träning.. vi kom inte in i hallen så vi stod där utanför och snacka ett tag sen fick vi gå hem. jag och becka gick då till Hemköp där hennes mamma jobbar, så skjutsa hon hem hos vid 8.
jag och pappa har precis käkat här och nu sitter jag i soffan och chillar. med tanke på att vi gick upp vid halv 6 imorse så ska jag gå och lägga mig tidigt idag! det är ju träning från 11-17 imon så det blir en lång dag..
aja, ha en fortsatt trevlig dag!


finally home

tjoo. eftersom mamma skulle åka och jobba i Göteborg idag så åkte vi med henne hem imorse vid 7 tiden typ. men sen åker ju mamma tillbaka till fjällbacka efter jobbet ikväll. jag ska dock vara hos papp i helgen. och jaa. sen är det träning både lördag och söndag så jag ska inte göra så mycket annat.
det var iaf underbart att få vara med min älskling i fjällbacka i några dar!

nu har han precis stuckit härifrån, för han skulle fixa nånting, så jag har börjat göra iordning mig för träningen som börjar 17.30 sen, också kommer nog Becka snart så vi åker tillsammans.

förlåt för dålig uppdatering från min sida dessa dagarna, men ni förstår väll varför? jag ska bättra mig.
ha en bra dag nu! puss :)

image description

 


Haha


promenad

jag och Jocke gick ner till byn/centrum förut och köpte glass och så. sen finns det även ett jätte högt berg som vi gick upp på så ser man ut över hela havet! jätte fin utsikt faktiskt :)))
så mysigt också! världens bästa pojkvän har jag!! <333
så jaa. det blev jätte fint väder nu på kvällen också!


image description

 


Usa

hejsan! förlåt att jag inte blogga mer igår, men vi var framme vid 9 typ och då satte vi oss och käka och sen somna jag haha. stackars Jocke fick sitta uppe själv..
aja, vad har ni gjort idag? vi gick upp vid 11 typ, sen gjorde vi iordning oss, och sen åkte vi till nån marknad. så gick vi runt där några timmar kanske. jag köpte ett jätte fint iphone-skal och jocke köpte ett halsband typ. mycket trevligt!
nu är det molnigt ute så vi ligger inne i husvagnen och myser. det blev rätt kallt ute så.
a de va de. ha en fortsatt trevlig dag haha :)

image description

 


Godmorgon

Wiiiiie. Vaknade nyss haha. Var helt förlamad i benet och jag överdriver inte jag kunde inte röra tårna. Men nu är det som vanligt igen. Så jag känner mig väldigt tacksam haha. Om någon timme eller så, ska vi ha träning med Heroes i frölunda borg så det ska bli kul. Mamma kom in och sa att hon skulle till frölunda så hon kan både hämta och lämmna mig så det var ju lite extra lyx. Vanligtvis så hämtar hon mig bara men jag får åka till träningen själv. Haha jaja. Kramsisar!

image description


Love you

My celeb-crush. Love you Luke ♥

image description


Knights - sm 2012

© Ida-Maria Lehto

image description


onsdag 16 april

godmorgon, godmiddag!
har ni haft en bra dag i skolan? vi sluta vid halv 3 typ, sen stack jag och Jocke hem. eh, ja nu ligger vi i soffan och chillar, vi ska åka till fjällbacka om en timme typ ju. sen när vi kommer fram gör vi la inget speciellt, och imon vet jag inte vad vi ska hitta på. men vi hörs sen! puss

image description

 


Just woke up

Hejhej eller godmorgon kanske? Jag vaknade iaf alldeles nyss och jag orkar inte gå upp för jag börjar om 33 min och det suger - fett. Kanske borde consider det. Öhm nä. Hejdå!

image description


summer ~

 

image description

 


@the bed

gonatt alla!
vi är ju lediga på torsdag och fredag pga kristi himmelsfärdsdag osv. så imon åker vi till fjällbacka, och jocke följer med! så det ska bli kul faktiskt :D
fast vi två åker hem på fredag igen, för jag ska vara hos pappa och så i helgen. medans mamma och Tobbe stannar kvar tills på söndag då!
aja, men vi åker imon efter skolan nån gång.
eh de va de. sov gott nu! puss


solarietorskar

tjoo. jag stack och sola med Becca förut vid 5 tiden typ, på sportlife i kållered. och sen stanna vi på mcdonalds en snabbis bara. sen drog vi hem till henne, och där har vi suttit och chillat hela kvällen. nu har jag precis käkat middag, och ska gå och lägga mig snart! hoppas ni haft en braa dag :)

image description

 


Tisdag

Tjennnare. Här sitter jag i soffan och kollar på malmö-polisen på SVT1. Det är riktigt intressant faktiskt. Känner mig så sjukt utvilad idag. Första dagen sen förra fredagen som jag inte har träning. Har tränat varje dag i 11 dagar, fattar ni hur sjukt det är haha. Jaja nu ska jag fortsätta kolla. Puss!

image description


inte långt kvar

godmorgon! gör ett snabbt inlägg bara, för jag ska träffa Filip snart och jag har inte borstat tänderna än, så jag får skynda mig.
aja, har ni sovit gott? jag har fått en dålig vana att alltid snooza 40 minuter typ... då blir det stressigt haha!
ha en bra dag nu! så hörs vi sen.

image description

 


Sämsta känslan

Åh är inte alls på humör. Skolan dödar mig just nu. Hatar allt som har med den att göra. Alla prov och all skit man ska göra hela tiden. Människorna är sjukt dryga också blääää. Imorse funderade jag starkt på att bara ligga kvar och sova hela dagen. Kanske gör det imorgon för jag orkar seriöst inte. Vet att jag kommer sänka mig i alla ämnen typ. Mina betyg som var sådär helt ok kanske t.om ganska bra. Men ne? Ok nu ska jag sluta tjata. Godnatt! Och förlåt att jag klagar kände bara att jag var tvungen att få ur mig mitt hat haha. Love you dudettes. Krams!

image description


jobbig träning

träningen gick bra och så! fast vi körde massa jobbig styrka vilket betyder att jag kommer ha jätte mycket träningsverk imon.. men det är härligt! det betyder att man jobbat bra :)

jag gick rätt in i duschen när jag kom hem, och sen fasta jag vid mobilen. föresten, jag tror jag har hittat min skolavslutningsklänning!! så himla fin är den! jag hitta på den på nelly.com, och det fanns massa fina så gå in där och kolla om ni har tid, och inte har hittat en klänning än haha.
aja, nu ska jag gå och lägga mig iaf! sov gott alla underbara läsare! puss på er :)


inget hår

nu drar jag till träningen! är hemma vid halv 10 ikväll, och då ska jag sova.
skolan idag gick väll bra, lite segt men..
den här jäkla huvudvärken är ju fortfarande kvar också. det går inte att fokusera på nåt annat typ :(
aja, vi hörs sen!

image description

 


ny vecka

godmorgon! nu drar jag till skolan :) vi hörs senare. ha en bra dag!

image description

 


Gonatt!

nu är Jersey shore slut, så nu går jag och lägger mig. jag börjar 8.30 imon som vanligt, och jaa. det ska bli så jäkla skönt att sova! jag behöver det, känner jag. gonatt nu! sov gott :)

image description

 

 


helt slut

jag sov i ungefär 3 timmar förut, så jäkla skönt! nu ligger jag i soffan och kollar på tv, vi har inga läxor att göra heller. och ikväll kommer jersey shoreeee :)
chill söndag ändå!


Dagens låt

Så otroligt vacker är den:


sm 2012 - fjärde plats

tjoo! förlåt att jag inte blogga mer igår. Asta berätta ju hur det gick, så jaa. det är ju lite segt det där med avdragen, men jag är ändå jätte stolt över det vi gjorde!
Jocke var ju och kolla på igår, han åkte med min mamma upp haha, och sen följde han med hem så han sov här inatt. sååå mysigt :))
och sen stack jag till heroes-träningen imorse. jag har precis kommit hem, och nu ska jag lägga mig i soffan och sova. ha en bra dag!

lite bilder från igår:

image description

 


15 poängs avdrag

Hejhej. Igår var det ju SM med Knights som gällde. Vi satte allt förutom en kickspinn som blev lite bajsig. Tyvärr fick vi 15 poängs avdrag för något med skosnören så det räckte inte hela vägen denna gången! Men men, stolt ändå. Bara det att träna i en vecka och prestera så bra!

image description

 


Dagens tagg-låt

Denna kommer jag tagga till idag... Uhhhh. Heja oss? (Vi tävlar SM idag)


Today is the day!

goooodmorgon! antar att ni inte är vakna nu med tanke på att klockan är 6 på en lördagsmorgon. men jaa.
mamma ska snart köra mig in till Liseberg där vi ska träffas, och sen åker vi! jag är sååå taggad :D ha en bra dag!

image description

 


skönhetssömn

nä nu går jag och lägger mig! klockan står på 5 imon bitti, och vi åker från Liseberg vid 7 typ. sen blir det fullt upp hela dagen! jag lär vara helt död imon kväll haha...
aja, nu behöver jag verkligen sova! gonatt alla! jag är så sjuuukt taggad inför imon asså :D:D

image description

 


fact

Hi. I'm a cheerleader. I've been training in this SPORT my whole life. No i can't bench 200 pounds but i can lift a girl over my head and hold her there. No i don't run across the field at 5 mph, but i do tumble across the mat at about 12 mph. No i don't get sacked by a linebacker running full speed at me, but i do get punched, kicked and beaten down into the ground by my flyer. No i don't throw a 2 pound ball into the air, i throw a 100 pound girl. No, i don't have an hour long game to prove how good i am, i have 2 1/2 minutes. When you miss a catch all you lose is the ball. When i miss a catch, i lose everything. When i get hurt, i don't get to be taken out, i keep going. Why? Because i'm a cheerleader. It's what i do. Does this still sound EASY to you?

image description

Dagens låt

Jag la upp denna i somras någon gång men den är en favorit så ni får lyssna igen!


min kudde o jag

hejhej. jag är hemma från skolan nu, ska dra till träningen om typ 20 minuter. sen är la jag hemma vid 8 ikväll typ, och då ska jag börja packa och så för sen åker ju vi jätte tidigt imon bitti. och för er som undrar så är sm i Borås!
jag ska gå och lägga mig jätte tidigt idag också, så jag är utvilad haha :)

och juste, kolla min fiina kudde jag gjorde i slöjden! blev klar med den idag, o jag känner mig faktiskt lite stolt haha. min älsklings joakim ♥

image description


Plattar håret

Hejhej alla goa! Jag är hemma från skolan idag med världens migrän i hopp om att den ska gå över helst tills ikväll haha. Jag har inte superlust att tävla med migrän men om det blir så får det bli så. Jag sitter iaf här, lyssnar på musik och plattar håret. Det måste göras även om jag så bara hatar det. Haha det tar typ en timma att gå igenom hela håret och sen lockar det upp sig och får världens volym så fort jag går ut. Men hey livet kunde vart värre. Jag gillar min nya platttång iaf för den varnar när den är för varm. Super. Jaja vi hörs ilväll eller något. Puss.

image description


freedag

godmorgon! sovit gott?
jag vakna faktiskt innan klockan ringde idag, sånt är ju härligt! fast ändå är jag jätte trött nu..
aja, vi sitter i cafet nu, har precis haft bild och nu har vi lunch innan no'n.
jag körde på osminkat och en stor tjocktröja idag :) jag ba älskar sånna dagar!
ha de bra nu, vi hörs sen!

image description

 


gotti

gonatt alla! jag tycker faktiskt att jag förtjänar en riktigt go sömn nu, efter idag haha.
imon är det sovmorgon som vanligt, börjar 10.15 och slutar typ 15. sen efter det är det träningen med knights i 2,5 timme typ. och när jag vaknar upp på lördag är det sm!!!! wiiiie jag är såå taggad :D:D
aja sov gott nu! puss

image description

 


Aldrig igen

jag kom hem för typ en timme sen, vi stod där till typ 9. och det börja vid 6. så i tre timmar stod vi ute i ös regnet och heja på folk. så jääkla kallt asså! och jag blev helt pisseblöt. sen har jag typ tappat rösten också för att jag skrikit så mycket... bara jag inte blir sjuk så är jag glad! men det skulle inte förvåna mig faktikst, när det var så kallt.
aja, vi måste ju tävla ändå! även om alla är sjuka haha.

nu ska jag gå och lägga mig snart iaf, jag är jätte trött! så det ska bli skönt. hoppas ni haft en bättre kväll än mig :)


Dagens låt


min lunch

tjo. hemkunskapen var inställd så vi sluta innan lunch. ofta inte chill?
så jag var hemma för en halvtimme sen typ, och nu har jag precis lagat nudlar! det ös regnar ute också.. riktigt skit väder! och jag ska in till stan sen för att heja på nåt löp-varv med cheeren. vi ska asså stå där i några timmar i det här ös regnet med kjolar och pompoms's. snälla sjukt mig.
jag vill bara gå och lägga mig, min huvudvärk går inte över :( jag har haft det konstant i 2 dygn nu.
jaja hoppas ni haft en bra dag!


godmorgon!

 

image description

 


Gonatt! :)

 

image description

 


Cheer is life

har suttit och pluggat sen jag kom hem från träningen, vi har nämligen so-prov imon. min huvudvärk är fortfarande kvar, och ryggen har inte heller blivit bättre. ååh :(
aja träningen var rolig iaf! det var det som lyste upp min dag, annars hade jag deppat ihop typ..
tagga sm på lördag nu dååå!!!

image description

 


I bilen

Hej alla goa. Jag sitter just nu i bilen och väntar på att mamma och Sarah ska komma tillbaka för de är inne och handlar! Vi lämnade nyss lille favvis-Thea också. Åh längtar tills jag kommer hem, ska duscha av mig allt svett från träningen innan. Im pretty taggad på SM nu om man säger så. Wiiie. Ha dääää.

image description


dålig dag

jag har typ all verk man kan få.. seriöst mitt huvud sprängs när som helst, och sen har jag typ skadat ryggen för jag har jätte ont i den. typ när jag rör mig och så. och inte nog med det, jag har mensverk också! låter bra va? jag är så trött så jag tror jag ramlar ihop när som helst typ också. den här dagen är inte särskilt bra asså...
nu sitter jag iaf på mölndal station för jag ska åka till träningen. känns lite sådär halv segt att träna nu men. jaja jag överlever. jag har bara en dålig dag! nu ska jag sluta klaga. ha de bra!

image description

 


Dagens låt



Huvudvärken tar död på mig

hejhej. sitter i svenskan nu, har precis hållt mitt tal, hahah det gick la sådär men. aja nu gör vi typ ingenting, lyssnar på random musik bara. rätt chill ändå! fast jag har så sjukt ont i huvet... helt galet. jag har lust att gå och lägga mig och vakna upp om några månader typ. så känner jag idag.
hoppas ni har det lite bättre! puss


tal till knights

hallå. jag var hemma vid kvart över åtta typ, och då satte jag mig och skrev talet. sen har jag snackat med min pojkvän i telefon också. nu ska jag lägga mig i sängen och plugga in det också, sen ska jag soova. haha jag är redan nervös inför att snacka för hela klassen... jag suger verkligen på det! och speciellt nu när jag skrivit ett eget tal..
aja det är bara o lösa.
ha de bra nu! vi hörs imon. sov gott :)

image description

 


så himla sant!

Hahahahaha

image description

 

 


drive by

tjo! jag stressade imorse så jag hann inte blogga, sen var det mycket i skolan så då han jag inte heller. och efter skolan följde min käraste pojkvän med hem en stund, sen stack jag till träningen. nu sitter jag på busshållsplatsen och väntar på min buss som går om en kvart... så himla segt asså! jag har redan suttit här i en kvart också :( aja, träningen gick bra iaf! det var rrroligt som vanligt!
när jag kommer hem ska jag fortsätta med mitt tal och sen ska jag sova. hoppas ni haft en bra dag!

image description

 


Dagens låt



ser fram emot att sova

gonatt alla! nu ska jag gå och lägga mig. jag kommer typ dö när jag lägger mig i sängen... så himla skönt! jag känner att jag vill ligga och sova i typ 4 dygn i sträck, men det går ju inte :(
aja, gonatt nu! sov gott!


VILL HA!!

 

image description

 


slutkörd

kom precis hem från en jätte jobbig träning. eller jag har jätte ont i ryggen och så, men det var kul iaf!
vi i knights tränade ju innan också :)
aja, jag har precis käkat middag men ändå är jag lika hungrig haha... konstigt. nu ska jag gå och börja på mitt tal, för jag ska redovisa det på onsdag ist. och sen ska jag gå och lägga mig! jätte trött är jag, och jag har världens huvudvärk..
ha de bra!

jag petar inte i näsan, för er som tror det...

 

image description

 


Dagens låt



In da' school

Sitter i skolan och chillar. Har håltimma och sen franska och sen slutar jag. Träning med stunten ikväll plus en annan träning med ett lag som vi (jag & Linda) gärna skulle vilja gå i :) Yäyä. Nu ska jag dra mig är trött som fan. Hah. Ha däääää.


lunchrast

 

image description

 


godmorgon!

måndag i dag då, ny vecka o allt. och inte vilken vecka som helst, utan det är SM-VECKA! :D wohoo jag taggar här hemma varje dag nu! bara 5 dagar kvar!

okej det gjorde min morgon lite bättre att jag kom på det nu. men kan ni gissa varför jag absolut inte vill gå till skolan idag? jo för att jag inte skrivit nåt tal.... du är så jävla dum linda. wää skjut mig. jaja jag kommer på nåt.
hoppas ni får en bra dag!

image description

 


gonatt finisar!

 

image description

 


waaa

nytt spel jag börjat spela! så himla jobbigt och jätte tråkigt haha, men ändå fortsätter jag.. så om ni har väldigt lite o göra så kan ni testa på det haha :)
man blir liksom fast..

image description

 


trött som fan

hejhejhej. jag tog bussen hem från träningen förut så jag var la hemma vid halv fem typ. sen har jag bara chillat och så, jag är så himla trött så jag orkar inte ens röra mig ur soffan typ. träningen var jobbig också, så himla lång..
aja men det var kul!
vad har ni gjort en fin söndag som den här då? sista dagen på helgen o allt, imon är det ju skola. och juste fan, jag ska hålla tal imon i skolan och jag har inte en aning om vad jag ska tala om. så himla svårt! man ska liksom snacka i typ 1 minut så talet måste vara typ minst 2 A4...
faan att jag inte kom på det här tidigare. det ska liksom helst va klart innan jag går och lägger mig. fan då.
aja ha en bra kväll!

image description

 


Dagens låt



Hemma

Hejhej! Jag kom hem för lite drygt 2 timmar sedan kanske. Både jag och Linda tränade först med Heroes och sen med knights så konstant träning i 5,5 timmar. Men det var gött att köra mer Thea osv osv. Tagga SM om 5 dagar. Wiiiiiiii. Öhm. Hejdå :)


Cheer-dag

godmorgon! vi ska dra till träningen snart, sen hämtar sannas föräldrar henne där lite senare. jag ska ju då träna i typ 4 och en halv timme. så det blir la kul! jag är så himla trött bara..
juste, sen fungerar inte mitt 3G ju så jag kan inte blogga förän jag är hemma i eftermiddag, så ni vet! men ha en bra dag!


goodnight

såå nu går vi och lägger oss. jag ska ju upp och träna imon och Sanna ska följa med och kolla på. så klockan står på 8.30! härligt va?
sov gott nu. puss

image description

 


lite sådär halvsnygg

 

image description

image description

 

 


Titanic 3D

tjoo! har ni haft en bra dag? vi kom hem precis, har ju vart inne i stan och kollat på bio. och eftersom mitt 3G dampar så har jag inte kunnat blogga... åh jag kastar snart den här telefonen i marken typ.
aja, vi såg ju titanic iaf! så himla bra! varken jag eller Sanna har sett den innan (efterblivna, vi vet) så det var kul! det var ju 3D också så det var naajs :)
sen gick vi förbi gina tricot också för jag behövde en bh, så jaa. det var min lördag. vi hörs sen!

image description

 


Mina Vans

Juste glömt att visa mina nya Vans som jag köpte! Vissa gillar verkligen inte vans men jag gillart och det är ju jag som bär de ellerhur? Iaf, 699 kr på VANS-butiken för er som är intresserade.


Ganska stolt

Jag är ganska stolt för jag lyckades fixa en sån header som byter bilder hela tiden. Bilderna som ligger där nu är dock bara tillfälliga för Linda måste få välja vilka hon vill ha och jag ska också hitta snygga som jag vill ha med! Men ändå. Sen har jag en otrolig bloggtorka som ni kanske märkt men det ska bli bättring. Haha och du som är anonym och inleder kommentarerna med "den där asta"... Lol på dig haha. Ha dääää.

 


lite mindre arg nu

nä nu går jag och lägger mig. jag är dö trött så jag kommer somna direkt. imon ska jag på bio med Sanna och sen ska hon sova hos mig, så det blir kul! sov gott nu. puss på er


Fml

faaaan! jag tappa bort mitt busskort på vägen hem från träningen förut...
eller asså jag fick skjuts till Mölndal station, sen när jag gick ur bilen så höll jag i busskortet. och eftersom jag såg min buss där borta så börja jag springa och efter ett tag kom jag på att jag inte har busskortet i handen längre. sen leta jag överallt där jag hade sprungit och den låg inte där?!?! den låg inte kvar i bilen heller och inte i mina fickor. alltså är den bara puts veck! faan vad sur jag blev. den gick liksom ut i slutet på juni så det var as långt kvar på det... och nu måste jag köpa ett nytt för 650 spänn. snälla skjut mig. nä men nästan så känner jag...

image description

 


det finns en sån i varje klass....

 

image description

 


TGIF

hejhej. har precis haft no, vi fick sluta lite tidigare så det är chill. nu har vi typ en halvtimmes rast sen är det syslöjd.
i eftermiddag är det träning med knights som gäller! känner mig riktigt taggad haha :D så det ska bli kul! sen åker jag till pappa som vanligt. ha en bra fredag!

image description

 


sleeping beauty

gonatt alla underbara läsare! sov gott :) puss


welcome summer!

 

image description

 


tränat

tjo brudar! kom hem från träningen för typ en halvtimme sen, har precis käkat och så. ska nog gå in i duschen snart och sen bädda min säng med nya lakan. träningen gick väll bra, lite segt bara. jag är så sjukt trött så det finns inte... asså jag orkade knappt röra på mig. sen fick vi ingen paus i mitten som vanligt heller...
aja nu ska jag sluta klaga! hoppas ni haft en bra dag :)

image description

 


mina klasskamrater

godmorgon! har bara haft en lektion än sålänge, men vi fick precis reda på att vi har inställd spanska så nu har jag rast i en timme! ofta inte gött? :)
sen slutar jag typ 14.30 i eftermiddag, och sen är det träning med heroes som vanligt. ha en bra dag!

image description

 


14 år och 5 månader

yeey bara exakt 7 månader kvar tills jag fyller 15!!! känner mig rätt stor liksom :)
hehe.

aja, gonatt nu! sov gott alla finisar!


livet rullar på

tjoo. jag har äntligen suttit mig i soffan nu efter en lång dag..
direkt efter skolan stack jag hem och så, sen följde jag och becca med jocke och joel för dom skulle upp till barnsjön o bada. men vi satt ju bara där och schteekte! men det var chill. sen när dom hade badat klart så stack vi till centrum för jag och becca skulle handla till hemkunskapen och jocke o joel skulle ha nåt. sen satt vi där i solen och chilla en tag, och sen stack alla hem.
det har vart as bra väder också! typ 20-25 grader!! jag gick faktiskt i shorts till och med.
hoppas ni haft en bra dag! puss

image description

 


~

Hej är påväg till stan nu för att möta upp Chloe och köpa vans till mig. Wiiii. Hejdå. Btw, är sjukt taggad på Heroes träningen imorgon och ännu mer på Knights på fredag. Haräääää.


yeeey

 

image description

 


Onsdag

jag har gått och trott hela morgonen att det är måndag idag, det känns verkligen som det! men nu är det ju bara två dagar tills det är helg igen, vilket är skönt!
Godmorgon föresten :) har ni sovit gott? jag känner mig rätt utvilad idag, men tröttheten kommer nog sen..
aja, nu måste jag gå och knyta skorna, ska ju gå med Filip som vanligt. ha en bra dag!

image description

 


skiiit trött

nä nu går jag och lägger mig fan, jag är jätte trött och såå otaggad för skolan. åh av nån anledning började jag helt plötsligt tröttna på livet.... hahah det är säkert nån humörsvägning typ. aja, gonatt nu! sov gott alla små barn :)


sista dagen med ledighet

jag försökte faktiskt blogga förut, men mitt 3G dampar så jag kom inte ens in på blogg.se-appen...
aja vi var ju i stan förut, jag, jocke och becca. det var trevligt faktiskt! eller becca fick köpt sin jacka och såå.
sen var la vi hemma vid fem typ, och då skulle jocke hem så jag följde med becca hem. sen har vi bara chillat och så, gick en promenad haha. jag kom hem vid 9 typ. så ja, det var min dag :)
imon är det skola igen... tillbaka till verkligheten. så sjukt tråkigt! aja det är inte långt kvar till sommarlovet nu ändå!

image description

 


äömiceawiäwrjvncwiov

Tjänaaa. Ehm, jag sitter typ i min soffa och chillar på daaa life. Har lite småtråkigt. Men då är det ju tur att man har tumblr & twitter. Så sjukt underhållande. Alltså ni som inte har det tror jag inte riktigt kan relatera. För alltså det är sjukt mycket roligare än man tror. Men då gäller det ju också att man "kan" eller vad man ska säga. För många utav mina vänner ba men euw, vad tråkigt. Man ba? You don't say? - Klart att det är tråkigt om man följer 30 pers varav 20 kändisar och har 4 followers? Haha. Förlåt men alltså a. Haha. Yeye, imorgon är det skola igen. Är typ taggad. Man ba wtf. Sen efter skolan kanske jag åker in snabbt och köper mina Vans. Får se om jag hinner innan strikers träning. Ok men nu ska jag draaa. Ha dääää ♥

Så snyggt :O ↑



1a maj

godmorgon gott folk! har ni sovit gott? det har faktiskt jag. vi däcka i sängen direkt när vi kom hem igår natt. vi stack nämligen ut och träffa massa människor, sen satt vi hos Ludvin till typ halv 1 eller nåt. men det var trevligt! :)
hur var eran valborg då?
nu ska vi iaf åka in till stan med becca snart, hon skulle kolla på nån jacka så vi följer med. det är ju as bra väder ute också! typ 19 grader i skuggan! jag känner att sommaren är på gång nu :))))
aja vi hörs sen! ha en bra dag

image description

 

martina-s.devote

RSS 2.0